Què és Reiki

Reiki és l’art de la curació a través de l’energia vital universal.

Reiki uneix el teu esperit i el teu físic.

Reiki és la força vital universal que batega en el teu interior.

Reiki és el contacte amb l’energia més espiritual.

L’energia Reiki és la mateixa font de vida, d’amor i de llum.

A banda deles persones, ho pots aplicar també als aliments i als teus animals i plantes.

Reiki

Què és el Reiki?
Reiki? Ni idea. Un art marcial?
Reiki? Això de posar les mans i que s’escalfin?
Aquesta tècnica que diuen que carrega l’energia? Les persones som carn, no energia, quina ximpleria!!!
Segueixo? Millor no… si no a veure com defenso una tècnica mil·lenària, que em fascina i practico, que reconeix l’OMS i la defineix com un mètode inclòs en el camp de les pràctiques terapèutiques alternatives recomanades. Per alguna cosa serà no?
Sí que s’usen les mans, en presència o a distància, sí que s’escalfen i molt (encara que no sempre)… sí que som energia, doncs hi ha màquines que la fotografien, i a més canvia de color!!! Capten la temperatura que ens embolica i pels més escèptics, dir que hi ha estudis que demostren que les aures són reals.
Posant-nos seriosos per un moment, dir que aquest estudi afirma que podem percebre emocions en colors que envolten a les altres persones, denominant-ho fenomen neuropsicològic: sinestèsia (barrejar els cinc sentits, interconnectant les àrees del cervell encarregades de processar cadascun dels estímuls)
Als meus gats els encanta la tècnica i em comuniquen amb claredat quan tenen suficient.
Basant-me en la meva experiència, va haver-hi un canvi de temperatura a les meves mans ja des del primer nivell i, després d’anar assistint als següents fins a arribar al Mestratge, vaig gaudir cada vegada més de cada sessió, de cada auto tractament, de les meves plantes, els meus minerals, amb sensacions difícils de comunicar amb paraules, doncs es tracta d’una estona íntima entre l’energia vital universal i la persona que ho aplica. Gaudint dels símbols que Reiki ofereix, venint a la meva ment quan els necessito, actuant allà on siguin útils, necessaris, jugant.
Que si existeix l’energia en nosaltres? Opino que sí. I tant que sí.
Cada nivell ofereix regals, canalitzacions, símbols mestres i tractaments diferents que es poden aplicar des del primer minut, per sempre. Una vegada se t’ha canalitzat no caduca, practiquis o no. Les teves mans transmeten i senten, perquè hi ha en elles poderosos txakres.
Meditaràs i jugaràs amb ells.
No sé si el que t’he explicat és suficient per defensar la tècnica, sense arribar a un text tecnicista, seriós, amb els seus beneficis i virtuts, les seves propietats, etc. Cada seminari aporta coneixements i experiències diferents. Solament es necessita creure i confiar que hi ha una mica més enllà del que és visible i confirmar-ho, i com que la ment i el judici es permeten opinar, et proposo un exercici: que enfrontis les teves mans amb els dits junts, sense estrènyer i sense contacte, a pocs centímetres, que tanquis els ulls i sentis si alguna cosa circula entre elles, pren-te uns segons i relaxa la resta del cos.
Una Reiki abraçada per a tu.

Reiki Usui Tradicional nivell 1 o físic

 Despertar

El primer grau  t’obre el canal de curació, permetent-te canalitzar i transferir energia Reiki en el plànol físic, a través de la imposició de les teves pròpies mans. Tots podem fer-ho.

Temes a desenvolupar:

 • Principis del Reiki.
 • Xacres i energia vital.
 • Autotractament.
 • Posició de les mans per al tractament físic.

 

 En el primer nivell aconseguiràs

 • Harmonitzar i despertar la teva pròpia capacitat d’auto sanació.
 • Equilibrar els teus centres energètics
 • Alleugerir les teves tensions musculars i processos dolorosos
 • Alliberar les teves emocions reprimides
 • Et proporcionarà vitalitat física i anímica
 • Et calmaràs física, mentalment i espiritualment
 • Desenvoluparàs i expandiràs la teva consciència

Reiki Usui Tradicional nivell 2

Mental i emocional

El segon grau augmenta la capacitat de canalitzar energia Reiki i permet sanar a nivell mental i emocional, a més a més del físic del primer nivell. A partir d’ara podràs aplicar tant tractament a distància, com al teu passat, present i futur.

Amb el segon nivell podràs:

 • Aplicar tractament a distància
 • Enviar Reiki a situacions passades, presents i futures
 • Enviar Reiki a la causa d’un problema
 • Conèixer la simbologia de Reiki
 • Aplicar auto tractament mental, emocional i espiritual

Temes que desenvolupem

 • Simbologia Sagrada
 • Tractament mental i emocional a distància i en presència
 • Auto tractament
 • Hàbits no desitjats
 • Potenciar objectius
 • Neteja d’espais

Reiki Usui Tradicional nivell 3

Maestria interior

Reiki contacta amb el nostre  interior per sanar-nos a nosaltres mateixos i als altres, mitjançant la canalització de la seva energia.

Amb la iniciació de Reiki I se sana a nivell físic. Amb Reiki II a nivell mental-emocional i amb Reiki III la sanació és a nivell espiritual, activant la força amb la Llum i l’Energia Universal.

En aquest nivell s’inicia al símbol Mestre que va canalitzar Mikao Usui, que ens permet la unió amb el nostre ésser superior. Ens aporta més força i energia a l’hora de canalitzar, augmentant el nostre nivell vibracional durant la sanació.

Posarem en pràctica el tractament espiritual.

El tercer nivell et mostrarà una nova llum en aquest camí, una llum molt més intensa per a un camí apassionant, sense fi.

 Reiki Usui Tradicional últim nivell

Maestria

Si has arribat fins aquí és perquè has tingut una trajectòria amb el Reiki que t’ha acompanyat fins al dia d’avui, fins a la persona que ets ara, que vol anar fins al final.

Fer la Maestria no vol dir només  sintonitzar a altres persones i conèixer nous símbols, és aprofundir en el camí que no acaba mai, que cada dia comença i s’integra en nosaltres, respira amb nosaltres i ens porta de la mà en la nostra evolució personal.

Per a mi cada grup és una oportunitat, un aprenentatge, un regal i dono gràcies a la vida per haver-me posat el Reiki a la meva vida.

Facilita:

Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.
Comparteix: