Dia: 21/03/2020 - 22/03/2020
Hora: 10:00 - 20:00

Localització:
LaSaladeSer

T’ han ensenyat que la vida és allò que et passa, que hi ha desitjos possibles i desitjos impossibles. Que no tens cap influencia en la realitat que veus i que si vols canviar alguna situació és a base esforç. Però…¿i si això no fos del tot cert?

De petits aprenem a veure la vida com una simple qüestió d’atzar o del destí pero la veritat és que creem la nostra realitat al 100%.

Imagina que encara no t’estimes suficient. ¿Com creus que la vida es comunicarà amb tu per a que puguis sanar aquesta falta d’estimació cap a tu mateix? Et posarà a la teva realitat persones que et facin sentir que no ets suficient, que s’aprofitin de tu…

Això només succeeix perquè tu, en el teu interior, encara creus que no ets suficient i les experiències que tens a la teva vida no són més que un reflexa d’aquesta creença. Cada situació que tens a la teva vida, et va donant “pistes” que et diuen què és el que realment hi ha al tu interior.

L’exterior és com una fotografia que fas amb la teva càmera, si no t’agrada el que veus no intentes canviar-la perquè saps que no es possible, sinó que fas un altre foto. En canvi, quan alguna cosa no t’agrada de la teva realitat, intentes canviar-la des de l’exterior, treballant més hores, esforçant-te més en la relació…quan en realitat la solució está en canviar la part interna que està activant aquesta realitat en tu.

A l’escola t’ensenyen el coneixements que aparentment necessites per a poder moure’t a la vida adulta. T’ensenyen a “defensar-te” d’una vida on no tens el control del es coses que et passen. No t’ensenyen que ets energia, que les teves emocions tenen un efecte en la matèria, per tant en les circumstàncies de la teva vida. No t’expliquen que els diners són energia i que les teves creences son les que dirigeixen completament la teva vida. Tampoc t’expliquen que la parella que tens i el teu treball tenen molt més a veure amb la teva autoestima que amb els teus títols universitaris o el teu físic.

Entendre com crees cada situació  t’ajudarà a poder transformar les que no et fan prou feliç. Quan pots veure la vida des d’aquesta mirada te’n adones que pots ser, tenir i fer allò que desitgis sense esforç i gaudint en tot moment.

¿QUÈ TREBALLAREM EN EL CURS?

  • Tot el que creus ho crees.
  • Creant el mapa dels teus desitjos.
  • Dificultats que ens trobem a l’hora de transformar la nostra realitat.
  • La realitat no es estàtica l’estàs creant a cada moment.
  • Tot el que veus està connectat amb la teva autoestima.
  • Totes les relacions que tens a la teva vida parlen de tu.
  • Quina relació tenen els diners amb la teva forma de pensar.
  • La teva salut un reflexa de com gestiones les teves emocions.

ESTRUCTURA DEL CURS

L’objectiu és que aquest curs es el treball de transformació personal. És per això que consta d’un cap de setmana de treball intensiu i de tres sessions de seguiment grupal per a poder assolir el treball intern necessari.

DURADA I PREU

Durada del curs: 28 h
Dissabte 21 de març i diumenge 22 de març de  10 a 14h i 16 a 20h
Dissabte 25 d’abril de 10 a 14h
Dissabte 23 de maig de 10 a 14h
Dissabte 13 de juny de 10 a 14h

Preu: 397 €.  S’entrega material del curs.

Sílvia Gallego. Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en “Body Mirror System” de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la meditació i en l’estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l’espai de Meditació “Consciència i Silenci”. Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.

 


Reserva plaça

Les reserves estan tancades per aquest curs.

Carregant mapa...
Comparteix: