Àrea Psicologia i Teràpia

Laura Varela Pelegrí
Terapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Membre de la AETG. Post Grau en "Cuerpo y Arte" a Alas amb Andrés Waksman i Susana Estela. de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, model Bert Hellinger, formada amb Joan Garriga. Assessora Familiar Sistèmica. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Màster en abordatges corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta de Flors de Bach formada amb el Dr. Ricardo Orozco i post grau amb Jordi Cañellas. Membre de SEDIBAC. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenantatge a ACD. Formació "El Cuerpo lleva la cuenta" sobre trauma psicològic en el cervell, la ment i el cos amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Va estudiar psicologia a la UNED.
Cristina Carretero Jardí
Psicòloga especialista en Trastorns de la Conducta Alimentària. Màster en Suficiència Investigadora per la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc d’estudi d’aquestes malalties. Formació complementària en l’àmbit del Counselling i Promoció de la Salut i Estratègies d’Intervenció en pacients i familiars de persones que pateixen un trastorn de la conducta alimentària. Ha participat en diversos estudis i publicacions dirigides a familiars, professionals de l’educació i de la salut per a la prevenció i detecció precoç dels trastorns de la conducta alimentària. Ha col.laborat amb l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia durant més de 15 anys Actualment Sòcia Directora de B-SENCE i col.labora amb LaSaladeSer per a l’atenció de i l’acompanyament de persones que estan patint un trastorn alimentari com l’anorèxia nerviosa, la bulímia nerviosa o el trastorn per afartaments.
PatrÍcia Castellet Castells
Terapeuta Gestalt per Escola Taller Gestat de Barcelona. Coach per l’Institut Europeu de Coaching. Practitioner en PNL per l’Institut Gestat de Barcelona. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPC i la UOC. Formació complementària en l’àmbit dels processos terapèutics i en capacitats Directives i de Lideratge. Formada en Recursos Humans per EAE Bussiness School. Terapeuta de Flors de Bach formada amb Ricardo Orozco. Dedicada a l’acompanyament de processos de creixement personal per tal d’aconseguir el màxim benestar que ens faci sentir en coherència amb nosaltres mateixos. Abordatge específic en l’àmbit dels trastorns de la conducta alimentària treballant què amaga el símptoma des de l’orientació Gestalt. Actualment Sòcia Directora de B-SENCE i col.labora amb LaSaladeSer per a l’atenció de i l’acompanyament de persones que estan patint un trastorn alimentari com l’anorèxia nerviosa, la bulímia nerviosa o el trastorn per afartaments.
Gemma Badias Sevil
Psicòloga clínica Infantil (UAB) i psicoterapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Psicomotricista infantil en la línia de Bernard Aucouturier. Màster en abordatges corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, model Bert Hellinger, formada amb Joan Garriga. Fa xerrades formatives sobre temes d’educació emocional, criança i creixement personal.

Àrea de Salut

Encarna Santos Pérez
Mestra i terapeuta de Diafreoteràpia amb 35 anys d’experiència. Naturòpata i Acupuntora. Diplomada en Massatge Terapèutic, Reflexologia Podal i Quiropràxia. Especialista en Psicomotricitat i Correcció Postural. Condueix els grups de Diafreoteràpia i coordina el curs "Reflexologia per fer des del Sofà de casa". Atén la consulta d’acupuntura, dietètica i nutrició, naturopatia i reflexologia a LaSaladeSer.

Jordi Barquet Morrison
Titulat en Quiromassatge, Reflexologia Podal, Dietètica i Nutrició. Màster en Teràpies Alternatives: Gemmoteràpia, Ayurveda, Iridiologia, Auriculoteràpia, Punts Gatell i Reiki que aplica i combina dins les sessions de massatge. Tècnic en Transport Sanitari en Servei d’Urgències pel SEM (Servei d’Emergències Mèdiques).

Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.

Dra. Almudena Álvarez
Metge especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, amb 12 anys d’experiència al sistema públic de salut. Formada en teràpia neural, impartida al Centre d’Estudis Col·legials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Membre del Grup de Teràpia Neural del COMB.

Jordi Uyà
Terapeuta de RESFO. Humanista. Escriptor. Ha cursat estudis d’Acupuntura i altres tècniques de teràpies alternatives fins a dedicar-se exclusivament a la RESFO. Estudiós de l’Astrologia i experimentat en lectures de cartes astrals. Té consulta a BNC a Castellar. Implicat en el canvi d’una societat que necessita retrobar referents ètics de base que ens portin a actuar de forma més conscient, responsable i respectuosa.

Susana Alarcón
Naturòpata i acupuntora. Especialista en nutrició ortomolecular, trastorns digestius, trastorns hormonals femenins i nutrició per a fertilitat, embaràs i lactància. Terapeuta de Flors de Bach formada amb el Dr. Ricardo Orozco a l’institut Anthemon de Barcelona. Especialista en Intoleràncies Alimentaries.

Lidia Romano
Auxiliar Clínica. Tècnic Especialista en laboratori d'Anatomia Patològica. Diplomada en Naturopatía, avalat per FENACO. Quiromasajista. Reflexóloga. DLM. Tècnica Metamòrfica. Master en PNL, avalat per la AEPNL. Acompanyant en Biodescodificació, estudis cursats a "Université de la Sante Lliure" de França per Christia Flèche i Salomon Sellam. Cursos realitzats: Les bases de la descodificació biològica (2 anys). Conflicte diagnòstic. Arbre genealògic i transgeneracional. Desordres amorosos. Pares conscients. Gestió d'Emocions. Creixement personal. Mestra de Reiki. Terapeuta Floral
Jose González
Diplomat en osteopatia estructural, osteopatia sacre-cranial i osteopatia visceral i en quiromassatge i massatge esportiu. Terapeuta de Reiki i terapeuta de Flores de Bach.

Àrea Corporal

Judit Vilaseca
Entusiasta practicant de Ioga, amant de la vida i la natura. Professora de Ioga Integral des del 2014, estudis reconeguts per Holísticum, Espai Obert, Dhyana Yoga, Escuela de Yoga Prana i Associació Le Champignon Bleu. Actualment, realitzant tesina pel certificat de Màster en Ioga acreditat per FEDINE. Finalitzat el quart nivell de formació l'any 2015. Altres cursos realitzats en tècniques terapèutiques: Reiki- nivell 1 (2011); Curs d'activitat física i recreativa a la tercera edat, reconegut per la Generalitat de Catalunya (2003); Quiromassatge, reflexologia podal i tècniques per la columna cervical en el Centre d'Estudis terapèutics Styl Natura (1998); Curs de control mental Mètode Silva (1985).

Teresa Tendero
Escriptora, contacontes i comunicadora. Facilitadora de Biodansa Sistema Rolando Toro, per la International Biocentric Foundation (IBF), núm. de col•legiada: BAR0823. Màster en Neurociència aplicada a la Biodansa per la IBF a Milà, Itàlia. Especialitzada en Biodansa Social i Biodansa Aquàtica. Mestra d'Educació Biocèntrica per la Universidade Biocêntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil. Traductora del portuguès al castellà del llibre: "Educación Biocéntrica: Ciencia, Arte, Mística, Amor y Transformación" de Ruth Cavalcante, Cezar Wagner (creadors de l’Educació Biocèntrica).

Jeroni Díaz
Professor de Pilates i de Chi Kung des del 2004. 3r Dan i Jutge àrbitre de Jiu-Jitsu per la Federació Espanyola de Judo i Disciplines Associades (FEJYDA). Expert en Defensa Personal. Maneig del Bokken, Jo i Tambo. Instructor de Kizuma.

Nando Lorenzo
Professor de Tai Chi i Chi Kung des de fa 18 anys. Treballa amb la Forma llarga de 108 moviments, la forma 40, 24, 24 al revés, 18, 8, la forma del Ventall, Espasa Recta, els 5 Animals, la forma del Petit Buda amb l’estil Yang i la forma de 73 Moviments de Sun Style. Cinturó Lila en aplicacions i tècniques marcials i terapèutiques. Instructor de Tai Chi per a Artritis i Diabetis. Format amb reconeguts professors com el Dr Paul Lam, Cheong Shing Tang, Daoying Yang, Roberto Crea, Ivan Trujillo.
Anna Alfaro
Dirigeix l'activitat de Bollywood a LaSaladeSer. És enginyera de sistemes audiovisuals i fa 11 anys que balla. Ha actuat per la Fundació Vicente Ferrer i col·laborat amb diferents institucions benèfiques com Sonrisas de Bombay i recaptant fonts per les víctimes de Nepal, Equador… S'ha format amb Deepak Singh Rawat ( un gran ballarí de Bollywood) que fa gires a escala mundial i amb diferents professors de balls clàssics com katak i bharatnatyam. Ha viatjat a l’Índia per conèixer la seva cultura i poder gaudir d’una forma més profunda la seva música. Forma part de l’Associació Catalana de Bollywood que organitza dues de les festes més importants de l'Índia: Diwalii i el Holi per fer feliços als indis que es troben fora de casa i perquè la gent d’aquí ho conegui i ho gaudeixi.

 

Àrea Cursos

Sílvia Gallego
Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en "Body Mirror System" de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d'experiència en el camp de la meditació i en l'estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l'espai de Meditació "Consciència i Silenci". Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.
Laia Barragan Perich
Infermera titulada a l'Escola Universitària Creu Roja. S'ha especialitzat en pediatria i neonatologia a la Universitat pública Rey Juan Carlos i a la Mútua de Terrassa. Ha cursat el Màster d’Atenció infermera al Nen i a l’adolescent, UAB. Hospital Sant Pau i el Màster “Infermeria Escolar”, Universitat de Barcelona. Educadora Internacional de Massat Infantil per AEMI.

Meritxell Margarit
Consultora de Fengshui Tradicional. Facilitadora en Astrologia Ba Zi. "Todo espacio emite una frecuencia o resonancia concreta. Fengshui nos enseña como armonizar los espacios para hacer que sean un elemento a favor y no un elemento desgastador."

Laura Pedró i Xaus
Terapeuta EFT acreditada per la Dra Teresa Forcades. Terapeuta floral de Bach, formada pel Dr. Ricardo Orozco. Acreditada com a Terapeuta Professional per Sedibac amb núm. 259. Formada amb Carmen Hdez. Rosety en eines de Psicoteràpia i Constel·lacions familiars per facilitar el procés terapèutic, a l’Institut Anthemon. Terapeuta Reiki.

Ció Sagristá
Directora i responsable de la Formació de Teatre Terapèutic. Pedagoga teatral. Iniciadora a Espanya de la Formació de Teatre Terapèutic. Conductora de grups teatrals i de creixement des de 1994. Practitioner en PNL. Coach. Formació corporal (Riu Obert). Teràpia energètica i emocional. Terapeuta Gestalt. Guia en constel·lacions familiars i teatrals. Cofundadora i directora de “Gestual” –mucho más que teatro. Membre supervisor de AETH (Associació Espanyola de Teràpies Humanistes).

Lola Gómez
Tutora de grup de Formació de Teatre Terapèutic. Psicòloga Col·legiada nº 21779, Life & Business Coach. Terapeuta Gestalt. Gestalt-Coach. Formada en Teràpia Integrativa i Eneagrama Programa SAT amb Claudio Naranjo. PNL, Focusing, Constel·lacions Familiars, Treball amb somnis en teràpia, Teràpies Energètiques.

Fermí Casado
És actor i autor teatral. Llicenciat a l’Institut del Teatre, fa 18 anys que centra la seva activitat en TV (“Estació d’Enllaç”, “Psico-Exprés”, “El Cor de la Ciutat”…) i en Teatre Combina aquesta activitat amb un nou projecte: TEATRICOM, en el que es dedica a la docència d’oratòria i com parlar en públic. A LaSaladeSer imparteix el curs de “Comunicació en públic amb tècnica teatral”.

Judith Sambolá Uthe
Facilita els tallers de Risoteràpia a LaSaladeSer. Terapeuta Gestalt i Coach. Formada en Teràpia Corporal, Artteràpia i Risoteràpia. Formació en Clown amb Alaine Vigneau. Estudis de psicologia UOC. Formació en Morfopsicologia. En formació en Psicoteràpia Integrativa.
Anna Tello
Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’esport en l'especialitat d'Activitats al Medi Natural. Terapeuta Gestalt i postgrau en Treball Corporal Integratiu. Les meves circumstàncies vitals em van portar a descobrir el món de la dona i dels seus potencials, a aprendre a utilitzar el meu úter per a desplegar la meva creativitat, passió i plaer per la vida. Per a mi esdevingué un camí sense retorn on l'esforç va començar a deixar lloc al plaer, al nodrir-me del què faig i del què sóc, i també al deixar anar allò que m'empetiteix i em debilita. Em vaig formar en aquest camp amb la Sophia Style, en aspectes relacionats amb el cicle menstrual i també com a facilitadora de cercles de dones. Em vaig trobar amb l'Anaïs en el postgrau en Treball Corporal Integratiu, dirigit per en Luís Carbajal. Vam descobrir-nos immerses en projectes molt semblants. Així que vam unir idees i il•lusions i d'allà en va sorgir Ànima Dona, un projecte que fusiona la formació i experiències de cadascuna de nosaltres en un viatge d'exploració de l'essència de la dona a través del cos i el moviment, de l'art i del contacte amb la natura.
Anaïs Pineda
Sóc Artista i Art terapeuta, especialista en Creativitat i Expressió Artística com a eina de creixement personal i motor de transformació social. Estudis d'Escultura a l'escola Massana. Màster en Art Teràpia a l'AEC, l'Escola per a l'Expressió i la Comunicació. Formació en Treball Corporal Integratiu amb en Luís Carbajal. Actualment també m'estic formant en les Arts del Qi'gong a l'escola Ona de Jade amb la Xènia Ros i la Veronique Piaget. Paral•lelament, em sento empesa a un meravellós viatge sense retorn cap a la meva ànima de dona; realitzo diverses formacions i tallers amb grans xamanes com la Miranda Gray i la Marianna de l'Arboleda de Gaia. Quan finalment connecto amb la xamana que sempre ha viscut en mi, el cercle es tanca i el final esdevé un nou principi, amb el naixament del projecte Ànima Dona, que enguany et presento amb l'Anna Tello.
Comparteix: