Què és una intolerància alimentària?

Intoleràncies Alimentaries

S’entén per intoleràncies alimentàries els problemes que presenta un organisme per a assimilar correctament certs aliments i que porten a patir trastorns com: problemes digestius, mal de cap, resistència a perdre pes, alteracions en la pell, etc.

Els exemples més coneguts d’intolerància alimentària solen ser el gluten i la lactosa, però molts altres aliments poden produir malestar i en ser un procés lent i que pot durar temps, no s’acaben de relacionar amb la seva ingesta.

En què em pot ajudar aquest test?

El resultat del test et permet, a més de conèixer els aliments que pitjor digereixes o als quals ets intolerant, conèixer també aquells que millor digereixes o assimiles.

Símptomes més habituals

Trastorns gastrointestinals: dolors abdominals, diarrees, restrenyiment, síndrome de còlon irritable, gasos, digestions pesades.

Processos dermatològics: acne, èczemes, psoriasis, picors, urticàries.

Molèsties respiratòries: rinitis, dificultats respiratòries, asma

Trastorns psicològics: depressió, cansament, fatiga.

Problemes de pes: dificultat per perdre pes.

Intoleràncies Alimentaries

Mètode de Bio-Electroressonància

La tècnica funcional electro-cutània (avalada per l’ús de metges, naturòpates i altres sanitaris especialistes) s’uneix a l’ús dels punts d’acupuntura mèdica (avui dia, científicament codificada i medicament acceptada), per donar lloc a aquest test de Bio-Electroressonància d’alt valor com pre-diagnòstic.

La prova és no invasiva, en absolut molesta i el resultat és immediat.

Després de l’entrevista i amb el resultat del test, es realitzaran les recomanacions adequades amb la finalitat de corregir el desequilibri, eliminant aquells aliments als quals s’és intolerant, reorganitzant la dieta i corregint els hàbits que ens han pogut portar a l’aquesta situació.

Quin preu té i altres recomanacions

La consulta dura una hora aproximadament. Té un cost de 60 € que inclou el test i totes les recomanacions, pautes i prescripcions. Habitualment  una sessió és suficient.

Has de venir ben hidratat i evitar prendre “Omeprazol” el dia de la visita, perquè pot interferir en els resultats.

Facilita:

Susana Alarcón
Naturòpata i acupuntora. Especialista en nutrició ortomolecular, trastorns digestius, trastorns hormonals femenins i nutrició per a fertilitat, embaràs i lactància. Terapeuta de Flors de Bach formada amb el Dr. Ricardo Orozco a l’institut Anthemon de Barcelona. Especialista en Intoleràncies Alimentaries.
Comparteix: