GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESSIVA per a homes i dones de totes les edats

Els abdominals hipopressius es basen en una seqüència de postures rítmiques mantingudes, acompanyades d’una respiració concreta. Aquesta combinació ens permet treballar l’abdomen en la seva màxima capacitat i força, augmentant el seu to i aportant excel·lents beneficis per la salut. Aquest mètode és una alternativa sana i respectuosa als clàssics abdominals tradicionals, els quals perjudiquen perineu, esquena i abdomen entre d’altres. Permeten tractar i prevenir diverses patologies funcionals com per exemple: ginecològiques, urinàries, obstètriques, digestives, posturals, respiratòries i vertebrals. Donada la complexitat de la seva execució, és imprescindible la supervisió individual i personalitzada d’un professional qualificat, en cas contrari, no solament no gaudirem dels seus beneficis sinó que ens podem lesionar, sense obtenir cap dels seus beneficis.

Metodologia de treball

Es compon de 3 processos:

 • Integració: assistir a una mitjana de 5 sessions individuals, per integrar la tècnica sota la supervisió del teu professional.
 • Memorització: assistir a una sessió setmanal en grup supervisat durant 3 mesos. Passat aquest període pots seguir o no assistint a un grup. Els grups són mixtos.
 • Automatització: realitzar 20 minuts diaris a casa durant almenys 6 mesos.

Què millorem amb la pràctica dels abdominals hipopressius

Beneficis específics per als homes

 • Reduïm el nostre perímetre de la cintura i millorem la qualitat de la nostra faixa abdominal i lumbar.
 • Millora la capacitat respiratòria, optimitzant el rendiment esportiu.  Estan molt estesos entre els esportistes.
 • Disminució i/o eliminació de lumbàlgies de repetició.
 • Prevenció d’hèrnies.
 • Millora de la postura i l’equilibri, millorant el nostre esquema corporal.
 • Millora de la funció sexual.
 • Augment del metabolisme.

Beneficis específics per a les dones

A més a més dels beneficis anteriors, obtindràs:

 • Prevenció i millora de caigudes d’òrgans  (prolapses fins a grau 2)
 • Prevenció i gran millora en incontinència urinària.
 • Excel·lent mètode pre-embaràs i postpart.

HORARIS, PREUS i altres INFORMACIONS

L’horari de les individuals es pacta amb la fisioterapeuta. Els horaris de grup que surten al web són orientatius, obrim i tanquem grups constantment per assegurar-te que puguis fer grup.

Cada sessió individual té un cost de 39 €.  T’oferim un Bonus de 5 sessions  a  175 €. (10% dte.) Assistència al grup setmanal: 39 €/mes sense matrícula.

Veure horaris, preus i promocions a https://lasaladeser.com/classes-setmanals/

Afortunadament per a tots, s’han retirat d’instal·lacions on “s’ensenyaven” indiscriminadament, sense cap tipus de supervisió individual per part de persones especialitzades. L’intrusisme fa molt mal als qui volem fer les coses bé. Aquí a més a més es posa la salut en risc. Sigues exigent i no et conformis amb qualsevol cosa.

Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.