moviment autèntic

“La pràctica del Moviment Autèntic consisteix a ensenyar a la persona a esperar perquè que el moviment sorgeixi i evolucioni a mesura que un s’entrega a ell dins d’un ambient d’atenció tranquil” Johanson, D.H

A LaSaladeSer de Castellar del Vallès, creem l’oportunitat i l’espai per adonar-nos, a través de l’escolta i el moviment, de quina relació establim amb nosaltres mateixos. Què és el que ens succeeix, com ens fa sentir i com ho vivim.

Quan el cos troba la manera per expressar el què és matèria primera sense forma, la consciència evoluciona.  Mary Whitehouse

En una entrega voluntària al buit, obrim un espai perquè el material inconscient pugui emergir, donant-li cos i integració cap a una consciència encarnada i transformadora. Aquesta pràctica ofereix un potent camí per a profunditzar en els àmbits de la salut i el desenvolupament personal, en la creació artística i en la meditació. Bettina Waissman

En el Moviment Autèntic la ment no és el més important

Per a tenir consciència de la nostra espontaneïtat i llibertat en cada moviment cal distingir essència de control, que és quan la ment entra a jutjar, criticar o imposar el nostre personatge, la ment prefereix seguretat a plaer i ens allunya de l’autenticitat del moment present,  sigui quin sigui.

com és una sessió de Moviment Autèntic

Després d’una primera part breu per enfocar la sessió, passem a l’experiència en moviment i finalment pren importància la recollida de la sessió que es fa mitjançant l’observació dels companys, les devolucions verbals, l’escriptura automàtica i poètica i la mostra física d’allò que ha estat més rellevant.

HORARIS I PREUS

Divendres de 18 a 20h a la sala gran de LaSaladeSer

Preu sessió 15€.

Sessions curs 2019-2020: 20Set – 25Oct – 29Nov – 20Des – 31Gen – 28Feb – 20Mar – 17Abr – 22Mai – 19Jun –

Veure més horaris, preus i promocions a https://lasaladeser.com/classes-setmanals/

Monogràfics programats 2019-20

APRENDRE A MIRAR_ Mirar no és el mateix que veure. Descobrir que hi ha algú que mira el que és mirat. Mirar amb intenció. Abandonar-se a la contemplació. Mirar i deixar-se mirar. Veure amb els ulls tancats. Mirada-control i mirada-guia. La mascara.

CONTACTE AMB TACTE_ Pell. Sensació. Consciència del pes, temperatura, vibració. Estímul i fre. Del saber a Intuir. Textures, sabors i olors. Percussió corporal. Veu per a arribar a tu sense tocar-te.

LA FRONTERA DEL JO-TU_ Habitar l’espai. Espai interpersonal. Trobada creativa. Individualitat. Pertinença. Cocreació

CICLE ELEMENTS_ Experiències de jo-naturalesa-instint-element. SÓC TERRA – SÓC AIGUA –SÓC FOC –SÓC AIRE

AIXÍ CAMINO, AIXÍ SÓC_Ritme, respiració. Objectius a fora, sensacions a dins. Desplaçaments.

ELS 7 CENTRES D’ENERGIA_ n recorregut des del més dens de mi cap al punt més subtil. Aprendre a reconèixer i utilitzar totes les meves energies.

DINS I FORA_ Impressió i expressió. D’allò que conec a la sorpresa de la cosa manifestada

Facilita:

Laura Varela Pelegrí
Terapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Membre de l'AETG. Postgrau en "Cuerpo y Arte" a ALAS BCN amb Andrés Waksman, Bettina Waissman i Susana Estela. Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, formada amb Joan Garriga. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta Floral Professional formada amb el Dr. Ricardo Orozo, especialitzada en el Sistema Bach i acreditada per SEDIBAC. Postgrau en essències florals amb Jordi Cañellas. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge a ACD. Formació "El Cuerpo lleva la Cuenta" sobre trauma psicològic en el cervell, la ment i el cos amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Formació en Detecció, prevenció i maneig del Suïcidi, amb Nerea Jáuregi. Postgrau de Sexualitat Integrativa- Espai TCI de Barcelona-. Va estudiar psicologia a la UNED.
Comparteix: