Consciència és adornar-nos que ja tenim allò que necessitem per ajudar a aflorar totes les nostres capacitats. Segurament et preguntaràs: què cal fer per a tenir més consciència? El que ens acosta a ella, és el silenci, ja que aquest, simplement fa que puguem anar més enllà de les nostres pors per a poder submergir-nos en un espai de calma i quietud.

Més enllà del mètode

Hi ha moltes maneres de buscar aquesta quietud, una d’elles és aprendre a escoltar-nos mitjançant el treball meditatiu. Segurament que fa molt temps que sents a parlar de la meditació, en aquest espai trobaràs una sèrie d’eines per a aprendre a meditar de forma senzilla i efectiva.

Estem molts acostumats a portar la nostra energia i els nostres pensaments cap a l’exterior, la feina, la família, les obligacions i moltes vegades ens oblidem d’aquesta mirada interna. La meditació ens connecta amb aquesta visió interior i obre portes a :

  • Descobrir la teva pròpia fortalesa.
  • Adonar-te’n de qui ets, aprendre a estimar i a valorar-te.
  • Adonar-te que tu ets el creador de la teva vida i actuar en conseqüència.
  • Viure la vida més plenament.
  • Tenir una millor salut física, emocional i mental.
  • Estar en contacte amb les teves emocions i aprendre el seu paper en cada experiència.

“La Consciència és descobrir qui sóc en essència, anar més enllà de les meves creences i poder despertar a veure una nova realitat absolutament sorprenent.”

Un dels regals més importants que podem aprendre amb la meditació, és  poder ser el propi observador de la nostra vida, ja que quan ens convertim en això podem crear la nostra realitat des d’una perspectiva de serenitat molt més àmplia i, la vida es transforma en pur joc.

Horaris i Preus

Horari Grup Regular: els dilluns de 15 a 16h i els dimarts de 20.30 a 21.30h.

Veure més horaris, preus i promocions a https://lasaladeser.com/classes-setmanals/

Facilita:

Sílvia Gallego
Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en “Body Mirror System” de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la meditació i en l’estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l’espai de Meditació “Consciència i Silenci”. Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.
Comparteix: