Presentació

L’art és la manifestació d’allò que ja existeix dintre nostre molt abans que sigui expressat.

Culmina en una creació externa i viva que no cal entendre; amb sentir n’hi ha prou.

Viu als paisatges interns on la lògica no té raó. S’alimenta del somriure, les mirades i l’acció.

Juga amb el temps, i quan es cansa s’adorm.

Canta, dansa, dibuixa, esbossa, traça, amassa… no coneix limitació.

és Art,  és Vida,  ets Tu i  Jo Sóc

quan l’art és expressió del silenci… esdevé identitat

Justificació

Artistes i artesanes no són només les persones que s’hi dediquen com ofici; tots els éssers humans ho som. Aquesta és la característica que ens diferencia de les altres espècies.

Des de la perspectiva biològica, la Vida es dóna només en les circumstàncies òptimes perquè així sigui. Si nosaltres som éssers vius, què fa que no ens reconeguem creadors? Precisem espais nodridors on estimular i explorar la nostra capacitat creativa, la nostra singularitat.

Com ho farem?

Explorarem l’expressió escrita, oral i el traçat artístic. No cal tenir coneixements previs, només la disponibilitat de deixar-se sorprendre per les creacions individuals i col·lectives que generem.

La durada de cada sessió és de 2h30 a 3hores, i la periodicitat d’una sessió al mes. Cada sessió és independent, té un cost de 35 € i no requereix una participació continuada donat que no és un curs.

Objectius del taller

L’objectiu principal d’aquest treball és crear un ambient propici per tal que l’art que ens habita expressi el seu silenci, deixem d’autocensurar-nos i floreixin els nostres potencials creadors.

L’objectiu fonamental és gaudir.

Facilita:

Teresa Tendero
Escriptora, contacontes i comunicadora. Facilitadora de Biodansa Sistema Rolando Toro, per la International Biocentric Foundation (IBF), núm. de col•legiada: BAR0823. Màster en Neurociència aplicada a la Biodansa per la IBF a Milà, Itàlia. Especialitzada en Biodansa Social i Biodansa Aquàtica. Mestra d'Educació Biocèntrica per la Universidade Biocêntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil. Traductora del portuguès al castellà del llibre: "Educación Biocéntrica: Ciencia, Arte, Mística, Amor y Transformación" de Ruth Cavalcante, Cezar Wagner (creadors de l’Educació Biocèntrica).
Comparteix: