Curs Txakres I – Els 7 desitjos cap a la Felicitat

Els txakres són centres energètics que regulen el funcionament del nostre cos físic, la ment, les nostres emocions, i totes les àrees funcionals de la nostra vida.

Quan ens trobem davant d’un símptoma ens indica que el txakra que regeix aquesta zona té un bloqueig, de manera que si nosaltres aprenem a desbloquejar aquesta tensió, l’energia pot tornar a circular i podem retornar al nostre estat habitual, que és la salut, el benestar emocional i l’alegria.

En aquest curs aprendrem què són els txakres a través de l’experimentació interna, submergint-nos en el camí de l’auto descobriment dels nostres propis potencials. Està adreçat a totes aquelles persones que vulguin retornar a l’harmonia de forma senzilla i natural.

Quines eines utilitzarem

Per a reequilibrar els txakres utilitzarem diferents tècniques com cromoteràpia, medicina vibracional, exercicis amb les creences i els patrons, meditació, visualització creativa, … Són exercicis molt senzills i efectius, que ens ajuden a tornar a viure en un estat de plenitud, abundància i alegria.

què aprendrem

Aprendrem com cada txakra es relaciona amb els diferents òrgans del cos i també amb una part de la nostra consciència. Veurem què ens aporta cada un, tenint també una visió de conjunt, holística. La plenitud arriba quan tots els nostres txakres estan en harmonia.

“No busquem ser diferents de qui som, sinó tornar a connectar amb la nostra veritable essència”.

Els set desitjos:

Txakra 1- Seguretat. Sensació de sentir-nos segurs i arrelats, com a casa. Identificar la nostra relació amb la feina, diners, connexió amb la vida, salut física, …

Txakra 2- Emocions. Com ens relacionem amb el nostre cos. Aprendre a escoltar-lo. Què són les emocions i quina és la seva finalitat.

Txakra 3- Llibertat. Personalitat, sentir-nos lliures de ser qui som, poder personal, què són les dependències emocionals, …

Txakra 4- Amor incondicional. El Perdó; com alliberar-nos de les càrregues a través del perdó cap a l’altre i cap a nosaltres mateixos.

Txakra 5- Expressió. Donar i rebre, abundància, creativitat. Llei de l’atracció.

Txakra 6- Intuïció. L’ànima, la bona comunicació amb la nostra intuïció i el nostre nen interior.

Txakra 7- Unitat. Tot som un, la consciència col·lectiva, com ens afecta i com podem nosaltres influir en ella.

Curs Txakres II – Desperta els teus dons

Aquest curs, neix de la idea que la nostra ment crea tot allò que veiem, el problema és que moltes vegades ens mostra la realitat mitjançant la por (por a no tenir diners, a perdre la salut, a perdre la feina o la parella, …)

El més interessant de tot això, és adonar-nos que res ni ningú pot fer-nos mal, ja que tot allò que veiem a les nostres vides, és només una visió de la realitat segons les nostres creences i les nostres limitacions. Moltes vegades ens costa creure en aquest tipus de premisses, perquè ens hem aferrat tant als nostres pensaments i sentiments, que ens pensem que som allò que pensem o sentim, deixant de banda que soms éssers il·limitats amb una consciència infinita. Simplement hem de recordar tot allò que hem oblidat.

D’alguna manera podríem fer un paral·lelisme amb la metàfora d’estar adormits, hem oblidat que només una cosa és real i és l’amor. No l’amor entès com l’amor de parella, sinó en un sentit molt més ampli on s’engloben molts conceptes (pau, serenitat, confiança, saviesa, consciència, …) D’alguna forma és despertar a veure la perfecció en tot allò que tenim a les nostres vides.

Quan podem veure la perfecció a cada instant de la nostra vida, i anem més enllà de les nostres pròpies pors, ens transformem en persones lliures, i és en aquest espai on poden aflorar tots els nostres dons.

“Cada persona que hi ha a la teva vida t’està mostrant una part de tu mateix”

Facilita

Sílvia Gallego
Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en “Body Mirror System” de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la meditació i en l’estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l’espai de Meditació “Consciència i Silenci”. Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.
Comparteix: