La reflexologia és una teràpia corporal que mitjançant pressions i suaus massatges en els peus tracta altres zones del cos de forma reflexa.

Per exemple, es pot tractar una digestió pesada fent massatge a un punt determinat de la planta del peu. En aquest cas seria la part final de l’arc per damunt just del taló en la qual es troben diversos punts relacionats amb la digestió.

Tots els nostres sistemes i els seus òrgans estan representats en un punt en els peus. Una reflexologia podal estimula l’òrgan i els sistemes que estan en disharmonia. També facilita un suau reequilibri de l’energia que manté vital la salut d’aquestes zones i la vitalitat general.

No s’ha de confondre amb un massatge de peus normal, que alleuja la tensió articular i muscular però sense benefici o repercussions a altres parts de l’organisme.

En el curs aprendràs…

  • L’anatomia reflexa dels dos peus. Dorsal, lateral i plantar.
  • Els sistemes que hi estant representats: ossi, limfàtic, òrgans..
  • A localitzar cada punt reflex.
  • A detectar disfuncions.
  • A estimular el punt per a resoldre “mals domèstics”: mals de panxa, de cap, articulars, musculars, tensions, estres..

Certificació

El curs són 12 hores lectives. Hem dividit la formació en 3 mòduls per afavorir la pràctica i l’assimilació de l’aprenentatge.

S’entrega certificat d’assistència i dossier.

Encarna Santos Pérez
Mestra i terapeuta de Diafreoteràpia amb 35 anys d’experiència. Naturòpata i Acupuntora. Diplomada en Massatge Terapèutic, Reflexologia Podal i Quiropràxia. Especialista en Psicomotricitat i Correcció Postural. Condueix els grups de Diafreoteràpia i coordina el curs "Reflexologia per fer des del Sofà de casa". Atén la consulta d’acupuntura, dietètica i nutrició, naturopatia i reflexologia a LaSaladeSer.
Comparteix: