Què és

Una experiència de dues hores, divertida, relaxant i oxigenant. A través dels jocs, música, moviments, expressió, contacte… podrem connectar amb l’alegria més sincera. Gaudeix d’aquest taller en què aflorarà el teu riure vergonyós, descontrolat, infantil, dolç, contagiós…. Tots hi són benvinguts.

Es tracta d’un espai per tota persona, sola o acompanyada, que desitgi dedicar-se un temps a si mateixa en pro del seu benestar.

En retrobarem amb l’espontaneïtat, la creativitat, la complicitat, el joc i un estat mental de calma. El riure profund ajuda a alliberar l’estrès i tensions, generant un estat de benestar positiu i agradable.

El riure és màgia, és alquímia… és la millor medicina

Risoteràpia

Què porto

Només cal portar roba còmoda, mitjons i moltes ganes de passar una bona estona!

Anima’t

Vine sol, amb parella, amb la mama, amb la iaia, amb la colla, amb el cap del despatx, amb el president de l’escala o amb l’ “ex”.

Vine amb vergonya, amb el ridícul guardat a la butxaca, amb poques ganes de riure, vine per complaure a algú, vine escèptic, vine cansat, vine a veure que.

Vinguis amb qui vinguis i com vinguis, VINE!!

“El Riure és un veritable desintoxicant moral capaç de curar o almenys atenuar la majoria dels nostres mals. A més, no hi ha cap perill si se supera la dosi.” Dr. Rubinstein

Tallers de RISOTERÀPIA

Un taller bimensual per recordar que la vida no és tan seriosa!

El millor regal que vaig poder fer aquest any als meus pares i familiars… ho vam passar genial!!! Lidia Bosch

Facilita:

Judith Sambolá Uthe
Facilita els tallers de Risoteràpia a LaSaladeSer. Terapeuta Gestalt i Coach. Formada en Teràpia Corporal, Artteràpia i Risoteràpia. Formació en Clown amb Alaine Vigneau. Estudis de psicologia UOC. Formació en Morfopsicologia. En formació en Psicoteràpia Integrativa.
Comparteix: