Patricia Castellet Castells

Veure l'equip

Patricia Castellet Castells

“T’acompanyo en el procés de trobar, aprendre i sentir el que necessites amb el que t’està passant”

Terapeuta Gestalt per Escola Taller Gestat de Barcelona amb Albert Rams i Cristina Nadal. Membre de l’AETG. Coach per l’Institut Europeu de Coaching.
Practitioner en PNL per l’Institut Gestat de Barcelona. Formada en Psicoteràpia, Integració i Reprocessament de Trauma i Brainspotting per Aleces amb Mario Salvador i Carmen Cuenca.
Membre de la AEBSP (Associació Espanyola de Brainspotting). Formació “El Cuerpo lleva la Cuenta” sobre trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Membre durant cinc anys del Grup d’Atenció d’Albert Rams. Terapeuta de Flors de Bach formada amb Ricardo Orozco, membre de Sedibac.

Postgrau en Musicoteràpia Gestàltica amb Albert Rams. Durant cinc anys formo part de l’equip directiu d’un centre de salut mental especialitzat en trastorns de la conducta alimentària. Formació complementària en l’àmbit dels processos terapèutics i en capacitats Directives i de Lideratge. Formada en Recursos Humans per EAE Bussiness School. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPC i la UOC.

Actualment sòcia directora de B-SENCE des d’on volem contribuir a la millora de la salut emocional de les persones i de la societat. Abordatge específic en l’àmbit dels trastorns de la conducta alimentària treballant què amaga el símptoma des de l’orientació Gestalt. També orientada a l’acompanyament de professionals que vulguin reorganitzar, reorientar i maximitzar el valor del seu projecte alineant els seus valors personals i objectius professionals aconseguint una millor autorealització.