Dia: 11/12/2021
Hora: 16:00 - 20:30

Localització:
LaSaladeSer

Una mirada profunda als conflictes en les relacions humanes. Quan ocupem posicions que no ens corresponen, encara que sigui amb una intenció amorosa, les relacions no funcionen.

Bert Hellinger va observar que l’ordre, que es dóna quan cadascú ocupa el lloc que realment li correspon, és la clau perquè l’amor, el benestar, la salut i el desenvolupament de la vida pugui desplegar-se.

Observarem com moltes situacions, com ara la relació amb els diners, el que considerem injust i ens enfada, els hàbits no saludables i les noves relacions que intentem construir, per anomenar només alguns exemples, tenen a veure amb aquesta posició dins la nostra família d’origen.

És un treball que transforma, no només a les persones que sol·liciten fer una constel·lació, sinó també als que vingueu com a assistents, ja que els assumptes humans generen ressonàncies en tots nosaltres.

Pots reservar plaça per venir com a assistent. Preu 10€

Si estàs interessat a constel·lar, cal que contactis amb nosaltres, trucant-nos al 658 995 286, per saber la disponibilitat de places i valorar la conveniència de fer una sessió prèvia individual.

Impartit per Laura Varela

+ informació 

 


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....