Dia: 04/06/2020 - 23/07/2020
Hora: 10:00 - 12:00

Localització:
ON-LINE

Treballo acompanyant persones, parelles i famílies des de fa 12 anys. Era escèptica a tot el que no fos ciència i deia “jo no hi crec”. Un dia, un metge me’n va parlar i quan vaig saber que les flors de Bach equilibren TOTS els estats d’ànims, que hi ha flors per a les emocions “calentes” com la rabia, l’estrès, la intolerància, el ressentiment i al contrari, essències que et treuen del pou de la tristesa, l’apatia, augmenten l’autoestima, que remeten les pors, la depressió, l’ansietat, la nostàlgia o la mandra per exemple,  i en poques tomes fan efecte, se’m va despertar un interès desmesurat, com només m’ha passat molt poques vegades a la vida i vaig decidir ara fa 6 anys formar-me primer amb el Dr. Ricardo Orozo i després amb el biòleg Jordi Cañellas. No he parat de meravellar-me i d’estudiar-les. Desitjo que te n’enamoris i les utilitzis. Laura Varela.

TEMARI CURS

La Teràpia Floral del Dr. Bach és un sistema de 38 essències florals. Es considera una teràpia energètica-vibracional i ajuda a restablir la salut física, emocional, mental i espiritual.

L’objectiu d’aquest curs és capacitar a l’alumne per utilitzar les flors de Bach per a l’auto tractament. Saber triar l’essència o essències adequades en funció de l’estat emocional, físic i/o psíquic que es viu.

El curso se realizará en castellano.

Aprendràs:

  • L’origen de les Flors de Bach.
  • Com actuen i per a què serveixen.
  • Les 38 essències i el Rescat
  • La seva aplicació
  • Diagnòstic i formulació.

Durant el curs experimentaràs amb tu mateix@. El curs inclou aquestes essències.

DATES I PREU

8 sessions de 2 h.
Dates: 4-11-18-25 de juny i 2-9-16-23 de juliol.
Horaris:  Modalitat Matí / Dijous de 10 a 12 h.
Preu: 100 €
Es fa entrega de diploma acreditatiu.
Rebràs l’enllaç a la plataforma Zoom i les indicacions quan facis la inscripció.

SUPERVISIÓ CONSTANT

L’aprenentatge és un procés que continua després de la formació i es consolida amb la pràctica. Obrirem un grup de treball WhatsApp, on podreu plantejar dubtes i entrenar-vos a aconsellar companys, amb la supervisió de Laura Varela.

+info

 


Inscripció

100,00€


Mapa no disponible
Comparteix: