Dia: 18/04/2020
Hora: 11:00 - 12:30

Localització:
LaSaladeSer

EFT – Tapping (Tècniques d’Alliberament Emocional) és una modalitat de psicologia energètica, que combina els principis de l’acupuntura (sense agulles) amb un element psicològic. Per les seves caracteristiques ens permet tractar la majoria dels nostres conflictes i símptomes minimitzant d’aquesta manera el patiment emocional.

És una tècnica molt senzilla, suau, no invasiva que consisteix a copejar amb la punta dels dits, uns punts concrets del cos mentre es repeteixen frases especialment dissenyades per al problema que estàs tractant.

El cervell posseeix un sistema d’autoregulació (capacitat de processar i integrar les experiències vitals convertint-les en aprenentatge) que funciona les 24 hores del dia. Davant situacions especialment amenaçadores i per diversos motius el cervell no pot “digerir” aquestes experiències, generant tota mena de símptomes. Amb les tècniques de processament cerebral ajudem al cervell a recuperar la seva capacitat sanadora i continuar amb el treball que al seu moment no va poder realitzar.

MÓDUL I – EFT

Formació on es garanteix l’aprenentatge de l’eina per a ús propi per a treballar tot tipus de conflicte.

Continguts:

  • Coneixeràs les bases i la història de l’EFT i perquè funciona.
  • Què és un desequilibri energètic i les conseqüències que se’n deriven.
  • Interacció Ment-Emoció-Cos
  • Autoboicot.
  • Pràctiques supervisades

Està obert a qualsevol persona interessada i pot realitzar-se de manera independent.


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....