Dia: 02/02/2022
Hora: 10:00 - 18:00

Localització:
LaSaladeSer

El treball amb constel·lacions familiars, permet veure amb claredat i senzillesa, quin és el proper pas a fer quan estem confosos i enredats. Constitueix una mirada i una comprensió profunda dels conflictes intrapersonals i també de les relacions amb altres persones.

En els treballs que es proposaran, veurem com l’ordre en les relacions és imprescindible perquè aquestes funcionin, ja que sovint, amb la millor intenció, ocupem posicions que no ens corresponen: fills massa responsables, parelles anteriors que interfereixen en les noves, parelles noves que no reconeixen a les anteriors, mares que s’alien amb els fills secretament… aquest són alguns exemples de posicions que pertorben el benestar i que poden derivar en infelicitat i inclús en malaltia.

Observarem també com moltes situacions, com ara la relació amb els diners, el que considerem injust i ens enfada, els hàbits no saludables i les noves relacions que intentem construir, per anomenar només alguns exemples, tenen a veure amb la posició apresa dins la nostra família d’origen.

És un treball que transforma, no només a les persones que sol·liciten fer una constel·lació, sinó també als que vingueu com a assistents, ja que els assumptes humans generen ressonàncies en tots nosaltres.

Modalitat d’assistència:
* Constel·lació: 70€. (Fes aquí una reserva de 10€ i la resta el dia del taller) 
* Venir com a assistent: 10€

Horari
Diumenge 27|març de 10 a 14h  i de 16 a 18h, amb l’opció de dinar junts, qui ho vulgui.

Facilita
Laura Varela Pelegrí. Terapeuta Gestalt. Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama. Màster en PNL. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica. Postgrau en Cuerpo y Arte. Terapeuta Floral Professional i Formadora de Terapeutes Florals. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge. Formada en trauma i en Detecció, prevenció i maneig del Suïcidi. Postgrau en Sexualitat Integrativa. Certificada com a facilitadora en Constel·lacions Sistèmiques assistides amb Cavalls.

Vull saber +


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....