Dia: 18/03/2023
Hora: 10:00 - 12:30

Localització:
LaSaladeSer

VINE A REDESCOBRIR LA TEVA ESSÈNCIA OBLIDADA

Aquest Març seguim amb els tallers corporals, on posem el focus en l’aventura formidable de redescobrir la nostra essència oblidada.
Amb la música, el joc, la dansa lliure i tota la part creativa del nostre hemisferi dret del cervell, ens mourem lliurement, des del que necessitem o ens aparegui, per a jugar i tenir la possibilitat de sentir-nos més lliures i deslliurats de totes les limitacions, pors, vergonyes i creences que des de la infantesa ens hem anant empassant fins a integrar-les com a pròpies.
Els nens es passen el dia jugant, els adults hem perdut aquesta capacitat a mesura que ens hem anat fent grans.
Els nens passen ràpidament d’una emoció a una altra, tant aviat riuen com ploren perquè estan molt més connectats amb els seu cos i amb el seu present i així es s’autoregulen.
Els adults, ens quedem molt més enganxats quan apareix l’emoció, directament, la bloquegem per por a sentir el dolor i això ens paralitza l’experiència i, aleshores, torna a començar la roda (ensopegar sempre amb la mateixa pedra), que ens situa de nou, en el mateix punt d’inici.
Jugar i dansar lliurement ens permet trencar aquests bloquejos corporals i transitar les emocions d’una manera orgànica.
Cal viure les emocions perquè formen part de la nostra vida.

Facilita: Xavi Picó · Terapeuta Gestalt i Corporal

+info


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....