Dia: 18/02/2019
Hora: 17:30 - 19:00

Localització:
LaSaladeSer

Amb l’entrada del nou any, tenim el plaer de presentar-vos una nova edició del taller dedicat al nostre sòl pèlvic, consciència corporal, postura i respiració.
És un taller vivencial i  pràctic dirigit a tu, tinguis l’edat que tinguis i sigui quina sigui la teva necessitat.

Sobre el Sòl Pèlvic: Cada sessió et permetrà prendre consciència del nostre sòl pèlvic i perineu: sentir-lo, contreure’l, relaxar-lo… prevenint problemes futurs, preparant-te si desitges quedar-te embarassada, recuperar-te del part, gaudir de la menopausa, normalitzar cirurgies, millorant qualsevol problemàtica o disfunció que puguis patir. Viatjarem per la nostra anatomia, fisiologia i moviment, coneixent la seva implicació en funcions com la micció, defecació i sexualitat. Cada taller va evolucionant en el teu autoconeixement personal, ajudant a prevenir o millorar incontinències, caigudes d’òrgans pèlvics, dolor en les relacions sexuals, etc. Tenim l’oportunitat de posar fi a aquest tabú i silenci que hi ha al voltant d’aquesta zona. De nosaltres depèn parlar amb normalitat i entendre que la solució no és la compresa, sigui quina sigui la teva edat.

Sobre la Postura: A més el taller està enfocat en el treball de la postura i respiració, activant i millorant la zona abdominal i toràcica, molt indicat per a la correcció postural i esquema corporal, dolors d’esquena, augment de la capacitat respiratòria, tonificació i consciència del sòl pèlvic des d’una vivència global. Tot el cos està connectat. Postura, abdomen i sòl pèlvic van de la mà.
Per a això usarem pilotes i el tronc de fusta, millorant el nostre equilibri.

El taller consta de deu sessions setmanals, d’hora i mitja de durada, en grups reduïts (5-6 persones màxim)
Pots triar entre dos horaris: dilluns de 17:30h a 19h o de 20:30h a 22h.
S’inicien al febrer.
El preu del taller és de 190€
Si t’agrada la proposta o tens algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres:

LaSaladeSer, C/Puigvert, 3, 2-10. Castellar del Vallès. Tel: 658.995.286

>veure més informació


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....