Què és el Coaching o Entrenament

El Coaching es diferencia de la teràpia per ser un procés breu, centrat a definir uns objectius, entrenar a la persona o als equips i dotar-los de les eines per arribar-hi. L’acompanyament del procés és des del vessant humanista.

Xavier Garcia Pujadas

M’encanta treballar amb equips de persones en qualsevol àmbit. Tinc inquietud social i política. M’importa com està el món en què vivim. M’agrada escriure, gravar vídeos, polemitzar, i gaudir de les coses que em fan sentir viu. Crec que no hem vingut a treballar, però treballar ens ajuda a donar sentit a la vida. Reivindico el canvi d’opinió, l’error, la imperfecció, la incertesa, la vergonya i la vulnerabilitat. I també la millora constant, l’entrega, l’amor, el risc, la valentia.

Després de tota la vida treballant amb Equips de Persones m’he adonat que el més important no són els objectius, tampoc el positivisme fàcil, les receptes o les frases inspiradores. Tampoc aporten tota la veritat, les carreres, els màsters i els postgraus. Ni tan sols l’edat, els resultats aconseguits, ni l’experiència. També he vist que la voluntat no sempre és més forta que les inèrcies o les circumstàncies. He après que, d’alguna manera, tenim un lloc al món, i que quan ens movem, conscientment o inconscientment, d’acord amb aquest sentit, tot és més harmònic. Sento que és molt més important saber aprendre coses que saber moltes coses. I per aprendre, cal viure experiències.

Si m’he de recolzar laboralment en tres pilars, ara mateix són aquests:

  • La Consciència, que neix de mirar diferent, per veure coses que no estem veient sobre nosaltres i sobre els altres.
  • L’Educació. És a dir, adquirir coneixement, distincions, sobre com funcionen les relacions, els equips, les interaccions entre persones.
  • El Desenvolupament. A partir de la consciència i l’educació, és natural, lògic, fer algun tipus de moviment en una direcció de millora.

Serà un plaer acompanyar-te en una part del teu camí.

Concepte d’Entrenament

Tres propostes per a tres realitats

Procés Personal

Adreçat a persones en fase de creixement, curiositat per l’aprenentatge o en moment de canvi vital.

Combino diferents disciplines. Coaching Individual, Coaching Sistèmic, Teràpia Gestalt, Creació Artística i la meva pròpia experiència vital.

Entrenament Alt Rendiment

Adreçat a Persones que tenen equips a càrrec seu, especialment de  l’entorn esportiu i empresarial.

Treball individual de Coaching i Mentoring.

Desenvolupem l’autolideratge així com eines i recursos per liderar Equips.

Intervenció Organitzacional

Adreçat a Empreses enfocades en el desenvolupament dels seus líders i equips

Treball sostingut en el temps, en tres dimensions:

  • Desenvolupament del lideratge
  • Formació en competències i habilitats
  • Treballs de Team Building amb equips

[tmm name=”xavier-garcia-pujadas”]