L’homeopatia que realitzem a LaSaladeSer de Castellar del Vallès t’ajuda a equilibrar la salut d’una forma suau, profunda, progressiva i permanent.

QUÈ ÉS L’HOMEOPATIA?

L’homeopatia és un sistema de Medicina Natural, suau i eficaç descrit pel Metge Alemany Samuel Hahnemann  i que es basa en el principi Hipocràtic que “el similar guareix el similar”.

L’homeopatia tracta a cada persona com un individu únic amb la finalitat d’estimular la seva pròpia capacitat de curació, per la qual cosa és una Medicina Holística.

INDICACIONS

  • Totes les malalties agudes i cròniques.
  •  Malalties autoimmunes: Colitis ulcerosa, artritis hematoide, al·lèrgies.
  • Malalties de la pell: èczemes, psoriasis, berrugues, acne, dermatitis al·lèrgiques.
  • Malalties respiratòries: refredats de repetició, bronquitis agudes i cròniques, asma.
  • Malalties digestives. Diarrees, restrenyiment, hemorroides; gastritis agudes i cròniques, còlic del lactant.
  • Sistema nerviós: migranyes, ansietat, insomni, depressions, terrors nocturns, Tdha.
  • Tabaquisme i molt més…

DE QUÈ ESTAN COMPOSTOS ELS MEDICAMENTS HOMEOPÀTICS?

Els medicaments homeopàtics són extractes de substàncies de la naturalesa tan minerals, vegetals com a animals.

Aquestes substàncies es preparen en dosis infinitesimals, és a dir, es dilueixen i dinamitzen seguint les normes precises de preparació en laboratoris homologats i s’administren normalment en forma de grànuls.

COM SÓN LES SESSIONS?

En la primera visita es realitza una història clínica exhaustiva, en la qual s’estudien  tots els símptomes, físics i emocionals i es prescriu el tractament més adequat en cada cas i ho receptarà en la presentació més indicada (grànuls, glòbuls, gotes).

Les visites de seguiment seran imprescindibles per valorar tant l’evolució dels símptomes físics com per valorar els canvis en l’estat dinàmic de la persona així com en la seva reactivitat davant de les situacions, podent d’aquesta forma aconseguir un major equilibri en la salut del pacient a nivell físic i emocional.