Que la teva medicina sigui el teu aliment i el teu aliment sigui la teva medicina. Hipocrates

Afortunadament, cada dia hi ha més consciència sobre la relació directa entre alimentació i salut.
Així com l’aliment és qualsevol cosa comestible, l’alimentació adequada és aquella que aporta a l’organisme tots els nutrients imprescindibles per poder funcionar i regenerar-nos sanament, sense manques ni excessos.
És imprescindible la correcta educació nutricional perquè, d’una forma natural i conscient, triem aquells aliments que ens facin sentir millor i que a més ens ajudin a mantenir el pes desitjat, sense passar gana.
És convenient descartar aquells aliments que de fet sabem que són nocius, malgrat que ens produeixin plaer al paladar.
És un gran repte que val la pena aconseguir, dia a dia per la nostra salut i la de la nostra família.
L’èxit està en l’assessorament personalitzat, adaptant les ingestes a la necessitat de cada cas, sense dietes estàndard.
Gaudim cada temporada de la gran varietat d’aliments que la naturalesa sàviament ens ofereix. Gaudim a la taula, sols o en companyia, des del respecte a nosaltres mateixos, a la nostra vista i al nostre paladar.

nutrició

El què ens posem a la boca és un reflex de què ens estimem.

Cada persona és diferent, cada dieta és única.
Un dels objectius de la dietètica és aprendre a alimentar-nos correctament; però les dietes serveixen molt més que per aprimar-se o engreixar-se: poden baixar el nivell de colesterol, d’àcid úric, ser utilitzades en problemes del tracte digestiu, en trastorns degeneratius, en síndromes menopàusiques, etc. Davant de qualsevol malaltia, una bona alimentació facilitarà al nostre organisme una recuperació més ràpida

Aprendràs a evitar els indesitjats efectes “rebot”.
Amb una alimentació sana i natural, amb excel·lents resultats, no només des del punt de vista estètic, sinó també des de la perspectiva de la salut i la nutrició.

Et veuràs i sentiràs millor.
Una alimentació natural és important que combini els nutrients essencials. T’aprimaràs sense deixar de menjar el que més t’agrada. La teva salut serà la més beneficiada; s’ha demostrat que el sobrepès està relacionat amb problemes cardiovasculars, diabetis, hipertensió i altres patologies.

L’opinió dels altres.
Quan la gent quedi sorpresa amb el teu nou aspecte, se’t dispararà l’autoestima. És una sensació molt agradable tenir algú mirant-te amb una barreja d’incredulitat i ganes de saber què has fet. T’agradarà escoltar als teus coneguts quan et diguin: que bé que estàs!, cada cop sembles més jove!

Ajudes per al teu procés

Et sentiràs acompanyada

Rebràs suport constant per aconseguir els objectius que ens marquem. Rebràs informació i recomanacions per a que sigui un procés agradable.

Intoleràncies Alimentàries

Test que permet conèixer els aliments que pitjor digereixes o als quals ets intolerant. La prova és no invasiva, en absolut molesta i el resultat és immediat. Testem més de 190 aliments.    +info

AURICULOTERÀPIA

Tècnica de tractament basada en l’estimulació dels punts reflexes del cos situats al pavelló de l’orella o aurícula.  És part integrant de l’acupuntura i s’utilitza  bàsicament per dietes d’aprimament, ansietat, addiccions..   +info

ABDOMINALS HIPOPRESSIUS

Tècnica específica que ens permet treballar l’abdomen en la seva màxima capacitat i força, augmentant el seu to i aportant excel·lents beneficis per a la salut.  + info

Teràpia Gestalt

Tens també la la possibilitat de complementar el tractament amb unes sessions de teràpia Gestalt per revisar aquells aspectes emocionals que sovint boicotegen l’accés a la nostra salut.   +info

PREUS i altres informacions

La primera sessió és d’1 hora i té un cost de 49€.

Control de pes: 15€.  Periodicitat en funció de cada persona: setmanal o quinzenal.

Assessorament Nutricional: 40€. Periodicitat a concertar: mensual, bimensual o trimestral.

Nou article al bloc de LaSaladeSer

“Adaptar l’alimentació quan arriba la primavera” per  Feli Gómez.

Encara fa fred però ja podem canviar lleugerament la direcció i efecte de què mengem…   Llegueix més

Facilita

Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.