El nostre cos és una metàfora de la nostra consciència. Allò que passa dins es manifesta a fora.
Els txakres són centres energètics que regulen el funcionament del nostre cos, les nostres emocions i totes les àrees funcionals de la nostra vida. Quan un txakra es bloqueja, té una repercussió directa sobre totes les àrees la nostra vida.

Utilitzant aquest “mapa dels txakres” podem millorar i resoldre malalties i dificultats.

Exemple 1

Posem com a exemple una persona que té dificultats per caminar i necessita crosses. El símptoma mostra un desequilibri en el primer txakra, possiblement la persona al sentir-se mancada de suport extern se sent insegura per avançar en diverses situacions a la seva vida. La forma que té la vida d’expressar aquesta situació interna, generada a la consciència i no en el cos, és mitjançant un símptoma físic: la dificultat a caminar. Si treballem la causa (revisant les nostres creences, sensacions, emocions i la manera que tenim de veure el món) modificarem el símptoma i retornem a l’estat de salut, benestar i alegria.

 Exemple 2

Un altre exemple és la diabetis on el tercer txakra  està somatitzant mitjançant el pàncrees, ràbia que no ha sigut expressada. La persona no se sent lliure d’expressar la ràbia que sent en la situació que està vivint i el seu cos expressa la situació mitjançant la diabetis. Sovint les persones amb aquest símptoma expliquen que en la seva vida hi ha hagut alguna dificultat, desengany o decepció relacionada amb l’emoció de la tendresa, el contacte, la dolçor…

QUIN PREU TE i QUÈ MÉS HAS DE SABER

El procés requereix un mínim  de 3 sessions (1 cada mes). Les sessions són de 1’5hores i el preu és de 50€.

Un símptoma o una malaltia és un informador que ens indica quina part de la nostra vida necessita atenció i gestió

Facilita:

Sílvia Gallego
Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en “Body Mirror System” de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la meditació i en l’estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l’espai de Meditació “Consciència i Silenci”. Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.
Comparteix: