La majoria dels conflictes psicològics i emocionals i tots els malestars físics tenen el seu origen en un desequilibri del cos energètic.

L’acupuntura coneix bé aquesta relació: energia-malaltia física.

Quan tenim un disgust  o rebem un impacte emocional o tenim pensaments no adaptatius, el nostre cos energètic es bloqueja, el flux energètic queda interromput i aquests bloqueigs són la causa de moltes molèsties, emocions disfuncionals, creences psicològiques limitadores i malalties físiques.

EFT (Emotion Freedom Technique) o “tapping”  fa un pas més i utilitza la base de l’acupuntura i la combina amb el coneixement del funcionament neuropsicològic, el processament interhemisfèric de la informació  al servei de minimitzar també els dolors emocionals i psicològics.

Què pots resoldre amb EFT

  • Pors, fòbies, inseguretat, ansietat, insomni.
  • Dolor emocional per pèrdues o separacions: Pena,  ira, ràbia, frustració, culpa, impulsivitat, ràbia, gelosia…
  • Qualsevol dolor físic.
  • Sentiments de soledat, apatia, depressió.
  • Obsessions, compulsions, addiccions, estrès posttraumàtic.
  • Sensacions corporals encara que no puguis definir-les en paraules.
  • Millora la capacitat d’aprenentatge, rendiment professional, rendiment esportiu.
  • Permet potenciar el benestar vital general i la sensació de control de la nostra vida.
  • Pot utilitzar-se també com a eina d’eliminació de creences limitadores.
  • Tractament del component psicosomàtic de certes malalties.

MÈTODE

EFT – Tapping (Tècniques d’Alliberament Emocional) és una modalitat de la psicologia energètica, que combina els principis de l’acupuntura (sense agulles) amb un element psicològic. És una tècnica senzilla que consisteix a copejar amb la punta dels dits, uns punts concrets del cos mentre es repeteixen frases especialment dissenyades per al problema que tractem.

El cervell posseeix un sistema d’autorregulació per processar i integrar les experiències vitals convertint-les en aprenentatge. Davant situacions especialment amenaçadores i per diversos motius el cervell no pot “digerir” aquestes experiències i genera tot tipus de símptomes. Amb EFT-Tapping,  les tècniques de processament cerebral i la PNL (processament Neuro-lingüístic)  ajudem a l’organisme a recuperar l’ordre i benestar en tots els seus nivells: mental, emocional i físic.

PREUS I ALTRES INFORMACIONS:

El preu de la sessió és de 50€.

Facilita:

Laura Varela Pelegrí
Terapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Membre de l'AETG. Postgrau en "Cuerpo y Arte" a ALAS BCN amb Andrés Waksman, Bettina Waissman i Susana Estela. Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, formada amb Joan Garriga. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta Floral Professional formada amb el Dr. Ricardo Orozo, especialitzada en el Sistema Bach i acreditada per SEDIBAC. Postgrau en essències florals amb Jordi Cañellas. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge a ACD. Formació "El Cuerpo lleva la Cuenta" sobre trauma psicològic en el cervell, la ment i el cos amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Formació en Detecció, prevenció i maneig del Suïcidi, amb Nerea Jáuregi. Postgrau de Sexualitat Integrativa- Espai TCI de Barcelona-. Va estudiar psicologia a la UNED.
Comparteix: