Que és?

La Tècnica Aromatouch®️ és l’aplicació clínica d’Olis Essencials 100% grau terapèutic aplicat a l’esquena, peus i orelles per a millorar el benestar general.

L’aplicació és una tècnica pràctica en la qual es fa un lleuger massatge amb vuit olis essencials de qualitat CPTG (Certificat de Puresa Total Garantida). AromaTouch®️ aborda els nostres desequilibris diaris.

Com a doula que sóc jo també el recomomano per a després del part. Ajuda a alleujar l’estrès físic i emocional. El postpart és una etapa emocionant però també esgotadora. Et mereixes que t’acaronin.

Aromatouch® és una tècnica desenvolupada pel Dr. David HillDC, un expert en l’ús dels olis essencials per a la salut. Proporciona beneficis per a tot el cos en ajudar-lo a tornar a un estat d’equilibri, millorant així el benestar general, ja que treballa en tots els sistemes corporals en abordar quatre constants sistèmiques: estrès, agressió tòxica, resposta inflamatòria i desequilibri autònom.

És una aplicació fantàstica per a tothom i en tot moment.

Quins olis apliquem?

1. Balanç: crea una sensació de tranquil·litat i benestar.
2. Lavanda: valorat fa milers d’anys per la seva aroma inconfusible i propietats calmants.
3. Arbre de Te: té dotzenes de diferents compostos i aplicacions il·limitades. Té efecte netejador a tots els nivells.
4. On Guard: Potent netejador amb una rica aroma.
5. Aromatouch: mescla de massatge amb efectes calmants i relaxants.
6. Deep Blue: proporciona una sensació immediata de formigueig i calor en la pell.
7. Taronja Salvatge: energitzant i revitalitzant.
8. Menta: vigoritzant i energitzant.

Altres informacions

La sessió és de 45 minuts.

Preu: 40€.

És un regal ideal. Vine a buscar la nostra caixeta o val regal. Li agradarà segur.

Facilita

Sukhroop Kaur
Instructora de Kundalini Yoga per la KRY (Kundalini Research Institute) especialitzada en Dona i autocura femenina. Instructora en Ioga per embaràs conscient (Kundalini Woman Training per KRI). Formació en Desenvolupament personal i counselling a través dels números per l'Escola Internacional de Karam Kriya. Mare i Doula formada a Marenostrum Barcelona en l'acompanyament al postpart per la IBCLC i Doula Ana Maria Morales. Formada en l'acompanyament en embaràs, part, postpart i psicoprofilaxis per al part per la Doula Viktoria Lowenthal. Terapeuta en massatge tailandès. Distribuïdora d'olis essencials dōTerra i aplicació clínica d'olis essencials amb la tècnica Aromatouch.
Comparteix: