La reflexologia és una teràpia corporal que mitjançant pressions i suaus massatges en els peus tracta altres zones del cos de forma reflexa.

Per exemple, es pot tractar una digestió pesada fent massatge a un punt determinat de la planta del peu. En aquest cas seria la part final de l’ arc per damunt just del taló en la qual es troben diversos punts relacionats amb la digestió.

Un massatge general de reflexologia podal comporta una tonificació de diferents parts del cos i dels seus òrgans. Així com un suau re equilibri de l’ energia que manté vital la salut d’ aquestes zones i la vitalitat general.

Tots els nostres sistemes i els seus òrgans estan representats en un punt en els peus. Un massatge de reflexologia podal, estimula l’òrgan i els sistemes que estan en disharmonia. També facilita un suau reequilibri de l’ energia que manté vital la salut d’aquestes zones i la vitalitat general. No s’ ha de confondre amb un massatge de peus normal, que alleuja la tensió articular i muscular però sense benefici o repercussions a altres parts de l’ organisme.

QUIN PREU TÉ I ALTRES RECOMANACIONS

La consulta dura una hora aproximadament  i  té un cost de 30€ .

Es recomana fer una altre sessió al cap d’unes setmanes.

Taller: “Reflexologia per fer des del sofà de casa”

Tallers periòdics de 3 sessions (12hores lectives). Habitualment es realitzem en dissabte de 10 a 14h.

Curar i gaudir. Tècniques bàsiques d’alta efectivitat immediata. Aprendràs a resoldre “mals domèstics” (mals de panxa, de cap, articulars, musculars, tensions, estrès..) i a gaudir del contacte i de la relaxació. +info del curs