Som molt més que pell, ossos, òrgans i músculs. Aquesta Teràpia concep a la persona com un Tot.  Cos Físic, Mental i Emocional

Un metge amb una visió amplia de la salut

La Teràpia de Polaritat és un sistema de sanació holístic creat pel Dr. Randolph Stone, nascut a Àustria (1890-1981), es va especialitzar en osteopatia, neuropatia, quiropràxia i viatjant per tot el món va estudiar antigues tècniques curatives com la reflexoteràpia, digito puntura, etc.

De la unió d’aquestes diverses disciplines va crear la Teràpia de Polaritat.

Aquest mètode es practica avui dia en diversos països, tant a Europa com a Amèrica entre ells: Suïssa, Irlanda, Regne Unit, Espanya, els Estats Units, el Canadà, Mèxic, Argentina

La vida és Energia en Moviment. El nostre cos es contempla com un camp elèctric, amb corrents i pautes. Es van construir quan érem petits i continuaran actuant fins al final de la vida.

Desequilibri, símptoma, malaltia

Quan aquests corrents no flueixen correctament, el cos es desequilibra energèticament; afectant en primer lloc el nostre camp energètic, en segon lloc apareixen símptomes i finalment es manifesta la malaltia.

L’essencial d’aquests conceptes és intentar integrar-los en nosaltres mateixos per a viure en coherència entre cos, ment i emoció, ja que si no aquests desequilibris no ens permetran viure una vida plena.

Som Energia; aquesta està governada per tres pols que originen moviment: positiu, negatiu i neutre

És una teràpia preventiva, relaxant, millora el descans, alleuja o desapareix el dolor, equilibra les emocions i l’estat d’ànim. És un gran complement a la medicina al·lopàtica, ja que potencia i accelera els processos i temps previstos de sanació.

En definitiva, la teràpia de polaritat ofereix al nostre cos, l’oportunitat de desplegar les seves pròpies capacitats naturals per a desbloquejar els desequilibris, que avui dia en la seva gran majoria, estan produïts per l’estrès al qual ens veiem sotmesos.

Els 4 pilars fonamentals

  • El toc terapèutic, el treball corporal a camilla. Sistema de tocs o manipulacions de diferent grau, per a equilibrar i restablir el flux energètic. Treballa a diferents nivells: sistema estructural múscul-esquelètic, sistema nerviós i crani-sacral.
  • El Ioga de Polaritat. Tracta postures, moviments i sons, que estimulen l’alliberament dels bloquejos del sistema energètic i que s’utilitzen per a donar suport al treball inicial.
  • Dieta Depurativa. El Dr. Stone va desenvolupar una dieta depurativa per a desintoxicar i purificar l’organisme i així ajudar el sistema energètic en el procés curatiu.
  • El Procés Psicocorporal. Adonar-nos i treballar patrons i actituds que condicionen la nostra salut. El treball de creixement personal facilita la transformació de l’individu, reconèixer què em passa és el pas previ a integrar-ho per finalment estar en salut i plenitud. En definitiva, la teràpia de polaritat que trobes a LaSaladeSer de Castellar del Vallès s’enfoca a viure en coherència, potenciant el benestar físic, mental i emocional.

[tmm name=”pilar-lozano-baudet”]