Àrea Psicologia i Teràpia

Laura Varela Pelegrí

Terapeuta Gestalt per l'Institut Gestalt de Barcelona. Membre de l'AETG.  Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars formada amb Joan Garriga i en Salut Sistèmica formada amb Stephan Hausner. Certificada com a facilitadora en Constel·lacions Sistèmiques assistides amb Cavalls. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Postgrau en "Cuerpo y Arte" a ALAS BCN amb Andrés Waksman, Bettina Waissman i Susana Estela. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta Floral de Bach Professional formada amb el Dr. Ricardo Orozo i acreditada per SEDIBAC. Postgrau Flors de Bach formada amb Jordi Cañellas. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge a ACD. Formació en trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Formació en detecció, prevenció i maneig del Suïcidi, amb Nerea Jáuregi. Postgrau en Sexualitat Integrativa a Espai TCI de Barcelona. 

Xavier Picó Moreno
Terapeuta Gestalt format a l’Institut Gestalt de Barcelona. Format en Psicologia Integrativa i Eneagrama del Programa SAT de Claudio Naranjo. Moviment Corporal Expressiu i derives musicals del Sistema Ludocorporal a la Escuela de Enrique Aguilar. Terapeuta EFT-TAPPING. Formació Suïcidi: Detecció, prevenció i maneig amb Nerea Jáuregi. Genealogista i membre de la Societat Catalana de Genealogia Heràldica Sigil·lografia Vexil·lologia i Nobiliària. Investigador familiar. Membre de l’AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt).
PatrÍcia Castellet Castells
Terapeuta Gestalt per Escola Taller Gestat de Barcelona amb Albert Rams i Cristina Nadal. Membre de l'AETG. Coach per l’Institut Europeu de Coaching. Practitioner en PNL per l’Institut Gestat de Barcelona. Formada en Psicoteràpia, Integració i Reprocessament de Trauma i Brainspotting per Aleces amb Mario Salvador i Carmen Cuenca. Membre de la AEBSP (Associació Espanyola de Brainspotting). Formació "El Cuerpo lleva la Cuenta" sobre trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Membre durant cinc anys del Grup d’Atenció d’Albert Rams. Terapeuta de Flors de Bach formada amb Ricardo Orozco, membre de Sedibac. Postgrau en Musicoteràpia Gestàltica amb Albert Rams. Durant cinc anys formo part de l'equip directiu d’un centre de salut mental especialitzat en trastorns de la conducta alimentària. Formació complementària en l’àmbit dels processos terapèutics i en capacitats Directives i de Lideratge. Formada en Recursos Humans per EAE Bussiness School. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPC i la UOC. Actualment sòcia directora de B-SENCE des d’on volem contribuir a la millora de la salut emocional de les persones i de la societat. Abordatge específic en l’àmbit dels trastorns de la conducta alimentària treballant què amaga el símptoma des de l’orientació Gestalt. També orientada a l’acompanyament de professionals que vulguin reorganitzar, reorientar i maximitzar el valor del seu projecte alineant els seus valors personals i objectius professionals aconseguint una millor autorealització.
Xavi Garcia Pujadas
Entrenador Professional Bàsquet, dotze anys a l'elit del bàsquet espanyol. ACB, LEB's, EBA, Selección Española U16. Campionats de Catalunya i d'Espanya amb Bàsquet Manresa. Lliga, Copa i ascens LEB amb CB Vic. Formador en Direcció d'Equips per l'Escola Catalana de l'Esport i FCBQ. Emprenedor- Cocreador de molts projectes, en diversos àmbits. TransFormación Deportiva (2010), Escola de Lideratge Social de Catalunya (2012), Campus de Bàsquet Frontera Experience (2013), etc. MBP School of Coaches. Acadèmia Internacional per Entrenadors de Futbol. Responsable de la part de Lideratge i Direcció d'Equips al Màster Alt Rendiment. Participació en diversos projectes de formació per a entrenadors de futbol de tot el món. Co-Active Coach (CTI- Certificat ICF). Formació en Coaching individual, acompanyant des de 2009, centenars de processos amb persones de tota mena i especialment líders d'equips, esportistes i adolescents en diferents entorns. O.R.S.C. Coach (CRR- Homologat ICF). Coach especialitzat en equips, sistemes i relacions. Format en Teràpia Gestalt. Postgrau "Cuerpo y Arte" (Alas).
Gemma Badias Sevil
Psicòloga clínica Infantil (UAB) i psicoterapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Psicomotricista infantil en la línia de Bernard Aucouturier. Màster en abordatges corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, model Bert Hellinger, formada amb Joan Garriga. Fa xerrades formatives sobre temes d’educació emocional, criança i creixement personal.

 

Àrea de Salut

Encarna Santos Pérez
Mestra i terapeuta de Diafreoteràpia amb 35 anys d’experiència. Naturòpata i Acupuntora. Diplomada en Massatge Terapèutic, Reflexologia Podal i Quiropràxia. Especialista en Psicomotricitat i Correcció Postural. Condueix els grups de Diafreoteràpia i coordina el curs "Reflexologia per fer des del Sofà de casa". Atén la consulta d’acupuntura, dietètica i nutrició, naturopatia i reflexologia a LaSaladeSer.
Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.
Dra. Almudena Álvarez
Metge especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, amb 12 anys d’experiència al sistema públic de salut. Formada en teràpia neural, impartida al Centre d’Estudis Col·legials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Membre del Grup de Teràpia Neural del COMB.
Jordi Uyà
Terapeuta de RESFO. Humanista. Escriptor. Ha cursat estudis d’Acupuntura i altres tècniques de teràpies alternatives fins a dedicar-se exclusivament a la RESFO. Estudiós de l’Astrologia i experimentat en lectures de cartes astrals. Té consulta a BNC a Castellar. Implicat en el canvi d’una societat que necessita retrobar referents ètics de base que ens portin a actuar de forma més conscient, responsable i respectuosa.
Pilar Lozano
Tècnica Superior de Farmàcia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Barcelona (1981). Terapeuta en Teràpia de Polaritat al Centre Terapèutic Sant Pau de Barcelona i voluntària atenent pacients derivats del CAP Castellar a través de la Prescripció Social i Assumptes Socials de l'Ajuntament de Castellar. També ha realitzat estudis de Reflexologia Podal. Auriculoteràpia i Iridologia.
Jose González
Diplomat en osteopatia estructural, osteopatia sacre-cranial i osteopatia visceral i en quiromassatge i massatge esportiu. Terapeuta de Reiki i terapeuta de Flores de Bach.
Susana Alarcón
Naturòpata i acupuntora. Especialista en nutrició ortomolecular, trastorns digestius, trastorns hormonals femenins i nutrició per a fertilitat, embaràs i lactància. Terapeuta de Flors de Bach formada amb el Dr. Ricardo Orozco a l’institut Anthemon de Barcelona. Especialista en Intoleràncies Alimentaries.

Àrea Corporal

Sukhroop Kaur
Instructora de Kundalini Yoga per la KRY (Kundalini Research Institute) especialitzada en Dona i autocura femenina. Instructora en Ioga per embaràs conscient (Kundalini Woman Training per KRI). Formació en Desenvolupament personal i counselling a través dels números per l'Escola Internacional de Karam Kriya. Mare i Doula formada a Marenostrum Barcelona en l'acompanyament al postpart per la IBCLC i Doula Ana Maria Morales. Formada en l'acompanyament en embaràs, part, postpart i psicoprofilaxis per al part per la Doula Viktoria Lowenthal. Terapeuta en massatge tailandès. Distribuïdora d'olis essencials dōTerra i aplicació clínica d'olis essencials amb la tècnica Aromatouch.
Jeroni Díaz
Professor de Pilates i de Chi Kung des del 2004. 3r Dan i Jutge àrbitre de Jiu-Jitsu per la Federació Espanyola de Judo i Disciplines Associades (FEJYDA). Expert en Defensa Personal. Maneig del Bokken, Jo i Tambo. Instructor de Kizuma.
Nando Lorenzo
Professor de Tai Chi i Chi Kung des de fa 18 anys. Treballa amb la Forma llarga de 108 moviments, la forma 40, 24, 24 al revés, 18, 8, la forma del Ventall, Espasa Recta, els 5 Animals, la forma del Petit Buda amb l’estil Yang i la forma de 73 Moviments de Sun Style. Cinturó Lila en aplicacions i tècniques marcials i terapèutiques. Instructor de Tai Chi per a Artritis i Diabetis. Format amb reconeguts professors com el Dr Paul Lam, Cheong Shing Tang, Daoying Yang, Roberto Crea, Ivan Trujillo.
Teresa Tendero
Escriptora, contacontes i comunicadora. Facilitadora de Biodansa Sistema Rolando Toro, per la International Biocentric Foundation (IBF), núm. de col•legiada: BAR0823. Màster en Neurociència aplicada a la Biodansa per la IBF a Milà, Itàlia. Especialitzada en Biodansa Social i Biodansa Aquàtica. Mestra d'Educació Biocèntrica per la Universidade Biocêntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil. Traductora del portuguès al castellà del llibre: "Educación Biocéntrica: Ciencia, Arte, Mística, Amor y Transformación" de Ruth Cavalcante, Cezar Wagner (creadors de l’Educació Biocèntrica).

 

Àrea Cursos

Sílvia Gallego
Músic. Musicoterapeuta. Terapeuta holística i “Louise Hay Teacher certificada”. Formada en “Body Mirror System” de la mà de Martin Brofman i Carme LLimargas. Amb més de 10 anys d’experiència en el camp de la meditació i en l’estudi de la relació entres les emocions i la malaltia. A LaSaladeSer dirigeix els cursos de Chakras nivells I i II i facilita l’espai de Meditació “Consciència i Silenci”. Treballa també en consulta privada ajudant les persones a entendre què volen expressar els seus símptomes i com trobar el camí per a resoldre la malaltia.
Amparo Treig Vidiella
Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili. Especialitzada en violència, prevenció i intervenció des d'una perspectiva psicosocial. Formada en reinserció de les Drogodependències. Educadora en una Unitat Dependent del Centre Penitenciari de Quatre Camins, atenció a persones preses en tercer grau penitenciari i conducció de grups de famílies. Formada en psicogeriatría. Conducció dels Grups de Suport i Ajuda Mútua (GSAM) de familiars de persones en situació de dependència a tots els nivells. Formadora en IDFO, Fundació Privada (Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació), impartint cursos del Programa de Caràcter Sectorial del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Terapeuta Floral Professional per Institut Anthemon, especialitzada en el Sistema Bach i acreditada per SEDIBAC. Membre de l'equip de Supervisió Terapèutica de l'associació, ex membre de la seva Junta Directiva i membre del Comitè Científic constituït en les diferents edicions del Congrés SEDIBAC de Teràpia Floral. Ponent en el V Congrés Internacional de Terapeutes Florals de Llac Floral en Ajijic,,Mèxic (2019). Coautora al costat del mestre Eduardo Horaci Grecco del llibre "Sóc Bobbie", contextualització de les memòries de la filla del Dr. Edward Bach. Formada en Astrologia Humanista aplicada a la Teràpia Floral per Josep Guarch.
Jordi Cañellas
Llicenciat en Biologia per la UAB, especialitzat en Botànica i Ecologia. Postgrau en Fitoteràpia Clínica per la UB. Terapeuta floral format a Anthemon. Naturòpata pel Heilpraktiker Institut de Barcelona. Geocromoterapeuta format amb Marta Povo. Mestre de Reiki Tradicional Usui Ha exercit per més de catorze anys de manera professional com a terapeuta floral i fa dotze anys que n'és formador. Ponent dels Congressos de SEDIBAC de 2006, 2009, 2011, 2013, 2015, 2017. Dicta cursos a España, Argentina, Costa Rica i Xile. Ha publicat més de 10 llibres: “Cuaderno botánico de flores de Bach”(2008); “Las flores de Bach para la personalidad” (2010); “El lenguaje secreto de las plantas” (2010); “La conciencia de Gaia” (2011); “Las flores de Bach + espiritualizadas” (2012); “El Cultivo y la elaboración de las flores de Bach” (2014); “Cuadernos del Jardí” (2014-2018) i altres de recent publicació. Autor de nombrosos articles a la revista de Sedibac, a la revista Terapeutas Florales, al butlletí de SEFLOR, etc. Creador de "El jardí de les Essències" on elabora essències de Bach i les d'investigació pròpia i que es comercialitzen a tota la península i América llatina. Imparteix el mòdul de signatura Vegetal dins la Formació de Teràpia Floral de LaSaladeSer.
Laia Barragan Perich
Infermera titulada a l'Escola Universitària Creu Roja. S'ha especialitzat en pediatria i neonatologia a la Universitat pública Rey Juan Carlos i a la Mútua de Terrassa. Ha cursat el Màster d’Atenció infermera al Nen i a l’adolescent, UAB. Hospital Sant Pau i el Màster “Infermeria Escolar”, Universitat de Barcelona. Educadora Internacional de Massat Infantil per AEMI.
Meritxell Margarit
Consultora de Fengshui Tradicional. Facilitadora en Astrologia Ba Zi. "Todo espacio emite una frecuencia o resonancia concreta. Fengshui nos enseña como armonizar los espacios para hacer que sean un elemento a favor y no un elemento desgastador."
Laura Pedró i Xaus
Terapeuta EFT acreditada per la Dra Teresa Forcades. Terapeuta floral de Bach, formada pel Dr. Ricardo Orozco. Acreditada com a Terapeuta Professional per Sedibac amb núm. 259. Formada amb Carmen Hdez. Rosety en eines de Psicoteràpia i Constel·lacions familiars per facilitar el procés terapèutic, a l’Institut Anthemon. Terapeuta Reiki.
Ció Sagristá
Directora i responsable de la Formació de Teatre Terapèutic. Pedagoga teatral. Iniciadora a Espanya de la Formació de Teatre Terapèutic. Conductora de grups teatrals i de creixement des de 1994. Practitioner en PNL. Coach. Formació corporal (Riu Obert). Teràpia energètica i emocional. Terapeuta Gestalt. Guia en constel·lacions familiars i teatrals. Cofundadora i directora de “Gestual” –mucho más que teatro. Membre supervisor de AETH (Associació Espanyola de Teràpies Humanistes).
Lola Gómez
Tutora de grup de Formació de Teatre Terapèutic. Psicòloga Col·legiada nº 21779, Life & Business Coach. Terapeuta Gestalt. Gestalt-Coach. Formada en Teràpia Integrativa i Eneagrama Programa SAT amb Claudio Naranjo. PNL, Focusing, Constel·lacions Familiars, Treball amb somnis en teràpia, Teràpies Energètiques.
Fermí Casado
És actor i autor teatral. Llicenciat a l’Institut del Teatre, fa 18 anys que centra la seva activitat en TV (“Estació d’Enllaç”, “Psico-Exprés”, “El Cor de la Ciutat”…) i en Teatre Combina aquesta activitat amb un nou projecte: TEATRICOM, en el que es dedica a la docència d’oratòria i com parlar en públic. A LaSaladeSer imparteix el curs de “Comunicació en públic amb tècnica teatral”.
Miquel Gruas
Formador y Terapeuta de Par Magnético, Radiestesia, Geopatías (telurismo, electromagnetismo y memorias históricas) y Feng Shui aplicado a casas y personas. Fundador de Espacio Consciente. Formado en Biomagnetismo y Par Biomagnético en la Escuela Superior Biomagnetismo con el médico Isaac Goiz Durán. Formado en Domoterapia, Geopatías y Armonización de espacios con Ferran Renau. Formado en Feng Shui y Astrología China en la Escuela de Feng Shui Natural.
Judith Sambolá Uthe
Facilita els tallers de Risoteràpia a LaSaladeSer. Terapeuta Gestalt i Coach. Formada en Teràpia Corporal, Artteràpia i Risoteràpia. Formació en Clown amb Alaine Vigneau. Estudis de psicologia UOC. Formació en Morfopsicologia. En formació en Psicoteràpia Integrativa.
Anna Tello
Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’esport en l'especialitat d'Activitats al Medi Natural. Terapeuta Gestalt i postgrau en Treball Corporal Integratiu. Les meves circumstàncies vitals em van portar a descobrir el món de la dona i dels seus potencials, a aprendre a utilitzar el meu úter per a desplegar la meva creativitat, passió i plaer per la vida. Per a mi esdevingué un camí sense retorn on l'esforç va començar a deixar lloc al plaer, al nodrir-me del què faig i del què sóc, i també al deixar anar allò que m'empetiteix i em debilita. Em vaig formar en aquest camp amb la Sophia Style, en aspectes relacionats amb el cicle menstrual i també com a facilitadora de cercles de dones. Em vaig trobar amb l'Anaïs en el postgrau en Treball Corporal Integratiu, dirigit per en Luís Carbajal. Vam descobrir-nos immerses en projectes molt semblants. Així que vam unir idees i il•lusions i d'allà en va sorgir Ànima Dona, un projecte que fusiona la formació i experiències de cadascuna de nosaltres en un viatge d'exploració de l'essència de la dona a través del cos i el moviment, de l'art i del contacte amb la natura.
Anaïs Pineda
Sóc Artista i Art terapeuta, especialista en Creativitat i Expressió Artística com a eina de creixement personal i motor de transformació social. Estudis d'Escultura a l'escola Massana. Màster en Art Teràpia a l'AEC, l'Escola per a l'Expressió i la Comunicació. Formació en Treball Corporal Integratiu amb en Luís Carbajal. Actualment també m'estic formant en les Arts del Qi'gong a l'escola Ona de Jade amb la Xènia Ros i la Veronique Piaget. Paral•lelament, em sento empesa a un meravellós viatge sense retorn cap a la meva ànima de dona; realitzo diverses formacions i tallers amb grans xamanes com la Miranda Gray i la Marianna de l'Arboleda de Gaia. Quan finalment connecto amb la xamana que sempre ha viscut en mi, el cercle es tanca i el final esdevé un nou principi, amb el naixament del projecte Ànima Dona, que enguany et presento amb l'Anna Tello.
Comparteix: