Àrea Psicologia i Teràpia

Laura Varela Pelegrí

Acompanyo processos vitals d’adults, parelles, famílies i grups. Aquestes són les principals formacions que he realitzat i que expliquen qui soc i la meva manera de treballar:

Teràpia Gestalt, membre 0775 de l’AETG. Constel·lacions Familiars, especialitzada en Sistèmica i Salut i Constel·lacions assistides amb Cavalls. Psicologia Integrativa i Eneagrama, SAT amb Claudio Naranjo. Màster en PNL. Diversos postgraus de treball Corporal, Expressió i Creativitat: "Cuerpo y Arte amb Andres Waksman” , “Abordatges Corporals i Bioenergètica amb Francis Elizalde” i  “Joc Corporal Expressiu pel Sistema LudoCorporal d'Enrique Aguilar”. Formada en Sexualitat Integrativa per l'Espai TCI. Abordatge del trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Prevenció i maneig del Suïcidi. EFT Tapping. Detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d'Aprenentatge. Treballo amb Flors de Bach i formo terapeutes florals, acreditada com a terapeuta floral professional per SEDIBAC núm. 517.  Formada en  Teràpia basada en el Desenvolupament i centrada en les Relacions amb el Dr. Richard G.Erskine.

Xavier Picó Moreno

Terapeuta Gestalt format a l’Institut Gestalt de Barcelona. Format en Psicologia Integrativa i Eneagrama del Programa SAT de Claudio Naranjo. Terapeuta Corporal Expressiu del Sistema Ludocorporal a la Escuela d'Enrique Aguilar. Format en Teràpia basada en el Desenvolupament i centrada en les Relacions amb el Dr. Richard G.Erskine. Terapeuta EFT-TAPPING. Formació Suïcidi: Detecció, prevenció i maneig amb Nerea Jáuregi. Genealogista i membre de la Societat Catalana de Genealogia Heràldica Sigil·lografia Vexil·lologia i Nobiliària. Investigador familiar. Membre de l’AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt). 

PatrÍcia Castellet Castells
Terapeuta Gestalt per Escola Taller Gestat de Barcelona amb Albert Rams i Cristina Nadal. Membre de l'AETG. Coach per l’Institut Europeu de Coaching. Practitioner en PNL per l’Institut Gestat de Barcelona. Formada en Psicoteràpia, Integració i Reprocessament de Trauma i Brainspotting per Aleces amb Mario Salvador i Carmen Cuenca. Membre de la AEBSP (Associació Espanyola de Brainspotting). Formació "El Cuerpo lleva la Cuenta" sobre trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Membre durant cinc anys del Grup d’Atenció d’Albert Rams. Terapeuta de Flors de Bach formada amb Ricardo Orozco, membre de Sedibac. Postgrau en Musicoteràpia Gestàltica amb Albert Rams. Durant cinc anys formo part de l'equip directiu d’un centre de salut mental especialitzat en trastorns de la conducta alimentària. Formació complementària en l’àmbit dels processos terapèutics i en capacitats Directives i de Lideratge. Formada en Recursos Humans per EAE Bussiness School. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPC i la UOC. Actualment sòcia directora de B-SENCE des d’on volem contribuir a la millora de la salut emocional de les persones i de la societat. Abordatge específic en l’àmbit dels trastorns de la conducta alimentària treballant què amaga el símptoma des de l’orientació Gestalt. També orientada a l’acompanyament de professionals que vulguin reorganitzar, reorientar i maximitzar el valor del seu projecte alineant els seus valors personals i objectius professionals aconseguint una millor autorealització.
Marta Lledós

Treballo com a psicòloga clínica en l'àmbit d'adults i infantojuvenil. Soc membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs i estic reconeguda com a Psicòloga General Sanitària per la Generalitat de Catalunya. He realitzat el Màster de pràctica clínica i el Màster de clínica infantojuvenil.

He combinat la meva trajectòria professional amb la formació pel meu propi creixement personal. Durant la meva formació professional, he crescut amb diferents teories psicològiques que m'han dotat d'una gran diversitat de recursos, a més, d'una mirada global i única de cada persona, les seves necessitats i les estratègies més adequades a aplicar. Algunes d'aquestes formacions que he incorporat a la meva pràctica professional són la Formació en la mort - Hipnosis, meditació i tècniques de relaxació - Acompanyament respectuós - El joc com a eina terapèutica i  Reeducacions psicopedagògiques.

Xavi Garcia Pujadas
Entrenador Professional Bàsquet, dotze anys a l'elit del bàsquet espanyol. ACB, LEB's, EBA, Selección Española U16. Campionats de Catalunya i d'Espanya amb Bàsquet Manresa. Lliga, Copa i ascens LEB amb CB Vic. Formador en Direcció d'Equips per l'Escola Catalana de l'Esport i FCBQ. Emprenedor- Cocreador de molts projectes, en diversos àmbits. TransFormación Deportiva (2010), Escola de Lideratge Social de Catalunya (2012), Campus de Bàsquet Frontera Experience (2013), etc. MBP School of Coaches. Acadèmia Internacional per Entrenadors de Futbol. Responsable de la part de Lideratge i Direcció d'Equips al Màster Alt Rendiment. Participació en diversos projectes de formació per a entrenadors de futbol de tot el món. Co-Active Coach (CTI- Certificat ICF). Formació en Coaching individual, acompanyant des de 2009, centenars de processos amb persones de tota mena i especialment líders d'equips, esportistes i adolescents en diferents entorns. O.R.S.C. Coach (CRR- Homologat ICF). Coach especialitzat en equips, sistemes i relacions. Format en Teràpia Gestalt. Postgrau "Cuerpo y Arte" (Alas).
Gemma Badias Sevil
Psicòloga clínica Infantil (UAB) i psicoterapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Psicomotricista infantil en la línia de Bernard Aucouturier. Màster en abordatges corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, model Bert Hellinger, formada amb Joan Garriga. Fa xerrades formatives sobre temes d’educació emocional, criança i creixement personal.

 

Col.laboradors Àrea de Salut, Corporal i Cursos

Encarna Santos Pérez
Mestra i terapeuta de Diafreoteràpia amb 35 anys d’experiència. Naturòpata i Acupuntora. Diplomada en Massatge Terapèutic, Reflexologia Podal i Quiropràxia. Especialista en Psicomotricitat i Correcció Postural. Condueix els grups de Diafreoteràpia i coordina el curs "Reflexologia per fer des del Sofà de casa". Atén la consulta d’acupuntura, dietètica i nutrició, naturopatia i reflexologia a LaSaladeSer.
Feli Gómez Santos
Fisioterapeuta, especialitzada en Sòl Pèlvic (Neuromioestàtica visceral) i Obstetrícia. Especialista en abdominals hipopressius. Diafreoterapeuta. Naturòpata. Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Mestra de Reiki. Coordina tota la formació de Reiki, els tallers de conscienciació de sòl pelvià i la formació per assolir la tècnica dels abdominals hipopressius, individuals i grupals.
Jordi Uyà
Terapeuta de RESFO. Humanista. Escriptor. Ha cursat estudis d’Acupuntura i altres tècniques de teràpies alternatives fins a dedicar-se exclusivament a la RESFO. Estudiós de l’Astrologia i experimentat en lectures de cartes astrals. Té consulta a BNC a Castellar. Implicat en el canvi d’una societat que necessita retrobar referents ètics de base que ens portin a actuar de forma més conscient, responsable i respectuosa.
Jeroni Díaz
Professor de Pilates i de Chi Kung des del 2004. 3r Dan i Jutge àrbitre de Jiu-Jitsu per la Federació Espanyola de Judo i Disciplines Associades (FEJYDA). Expert en Defensa Personal. Maneig del Bokken, Jo i Tambo. Instructor de Kizuma.
Asun Matín

Coach personal. Mestra de Reiki. Terapeuta en tècnica metamòrfica i gemmoteràpia. Terapeuta floral. Acompanya com a canalitzadora de l'energia subtil per a crear un pont entre la persona i el seu Mestre o Guia espiritual, facilitant tota aquella informació que l'ésser necessita per a desbloquejar, entendre o activar-se en el moment present i, així, facilitar el seu camí conscient cap al seu propi pla evolutiu.

Jordi Cañellas
Llicenciat en Biologia per la UAB, especialitzat en Botànica i Ecologia. Postgrau en Fitoteràpia Clínica per la UB. Terapeuta floral format a Anthemon. Naturòpata pel Heilpraktiker Institut de Barcelona. Geocromoterapeuta format amb Marta Povo. Mestre de Reiki Tradicional Usui Ha exercit per més de catorze anys de manera professional com a terapeuta floral i fa dotze anys que n'és formador. Ponent dels Congressos de SEDIBAC de 2006, 2009, 2011, 2013, 2015, 2017. Dicta cursos a España, Argentina, Costa Rica i Xile. Ha publicat més de 10 llibres: “Cuaderno botánico de flores de Bach”(2008); “Las flores de Bach para la personalidad” (2010); “El lenguaje secreto de las plantas” (2010); “La conciencia de Gaia” (2011); “Las flores de Bach + espiritualizadas” (2012); “El Cultivo y la elaboración de las flores de Bach” (2014); “Cuadernos del Jardí” (2014-2018) i altres de recent publicació. Autor de nombrosos articles a la revista de Sedibac, a la revista Terapeutas Florales, al butlletí de SEFLOR, etc. Creador de "El jardí de les Essències" on elabora essències de Bach i les d'investigació pròpia i que es comercialitzen a tota la península i América llatina. Imparteix el mòdul de signatura Vegetal dins la Formació de Teràpia Floral de LaSaladeSer.