La Teràpia  és un procés d’acompanyament personal on pren rellevància la coherència entre què pensem, què sentim i com actuem o ens expressem.

El nostre abordatge s’inclou dins les psicologies humanistes.

A LaSaladeSer de Castellar del Vallès som un equip de 4 professionals, cadascú amb especialitzacions diverses com Gestalt, Psicologia Clínica, Trauma, Sexualitat, Parella, Creativitat i Cos, Sistèmica, Comunicació No Violenta, Infantojuvenil, Trastorns Alimentaris, etc.

Contacta amb nosaltres i valorarem qui et pot acompanyar millor.

Quan fer teràpia?

A teràpia venen persones amb dificultats relacionades amb si mateixes, amb la parella, la professió, la família, la salut, l’alimentació, la comunicació, la capacitat de sentir, la Vida…

Algunes arriben amb un “no sé què em passa” i d’altres venen un objectiu clar i un desig de canvi tot i que no saben COM fer-ho.

La teràpia és un procés que està viu, va apareixent tot el que és nuclear i important revisar, reconèixer, integrar, acomiadar-nos. Sovint estem en contacte només amb la part superficial de l’iceberg. Fer teràpia, en alguns casos, és submergir-se en la profunditat d’un mateix.

Com transforma un procés terapèutic?

 • Estimula la consciència i l’expressió dels sentiments reals.
 • Aferma la confiança en nosaltres mateixos, amplia l’autoestima, l’autenticitat i l’espontaneïtat.
 • Millora la capacitat d’estar amb les altres persones i aprendre d’elles, ja que prèviament hem millorat la capacitat de ser, d’estar i d’acceptar-me jo a mi mateix@.
 • Aporta eines, recursos, tècniques i experiències que permeten adonar-nos de COM fer el canvi per viure en harmonia i amb congruència amb els nostres valors i el nostre entorn.
 • Ensenya a conduir i a viure millor les nostres emocions.
 • Ens capacita poder sostenir la incertesa i fer dols, pas previ imprescindible per abraçar el present i allò que volem de nou.
 • Proporciona congruència a les nostres accions, pensaments i emocions.
 • Ens rehabilita per viure la nostra vida de manera plena, integrada i plaent. Sabem que ens hi anem acostant perquè el somriure apareix més sovint, la lleugeresa s’instal·la i un sentiment d’alegria serena es va fent més present.

Com i en què  t’ajudarem

Ens ocuparem del teu assupte concret, enfoncant-nos alhora cap als següents objectius:

 • Reconèixer les teves necessitats i a gestionar-les d’una manera saludable.
 • Que t’expressis de manera més genuïna i autèntica i que la teva comunicació es torni clara i honesta i evitis manipular, justificar i jutjar.
 • Que et relacionis més amb el temps i l’experiència present en comptes de preocupar-te tant pel passat o pel futur.
 • Que experimentis més la realitat tal com és i no com te la vols imaginar o construir, només des d’aquest punt de partida podràs trobar el que estàs buscant.
 • Que acceptis tant el que és agradable i plaent com el que és o ha estat dolorós. Ambdós aspectes són inherents a l’experiència de viure.
 • Que t’arrisquis a trobar noves maneres. Ja no ets la mateixa persona que “ahir”.
 • Que siguis cada cop més responsable de les teves accions, sentiments i pensaments.
 • Que t’entreguis a SER qui ETS, fent espai a totes les subpersonalitats, aspectes i inclinacions i siguis espontani.

La nostra visió

Creiem que totes les persones disposen del potencial necessari per assolir un major estat de salut emocional, mental i relacional que ha estat interromput per experiències difícils i aprenentatges que ja no són funcionals.

Les pors, les creences limitadores pròpies o rebudes de l’entorn, la comoditat, la rutina, el “què diran” i les experiències traumàtiques són la causa que la persona s’allunyi i s’oblidi de la vida que volia.

Tornar a un estat de salut, vitalitat, entusiasme, coherència, confiança i seguretat és possible.

FORMAT DE LES SESSIONS

La durada de les sessions és d’una hora.

Atenem de dilluns a divendres. Matins i tardes.

En la primera sessió dedicarem una estona a explicar-te alguns aspectes importants.

Entenem que la teràpia no és per sempre. Pactem les sessions prèviament. Som un suport puntual.