El grup és un espai segur i de suport que facilita la transició del “jo” al “món”, que és el destí del nostre canvi personal.
Som éssers relacionals. El treball en grup, a més de fomentar la continuïtat del creixement personal, potencia habilitats socials com:

  • Detectar i expressar el que et passa i què necessites, de manera honesta, clara i autoregulada, defugint de les convencions socials, confluències, projeccions i manipulacions.
  • Gestionar la necessitat de contacte i de retirada.
  • Integrar les ressonàncies del grup, que fan de mirall d’allò que no veus de tu mateix@ per assolir conèixer-te i Ser, qui realment Ets.
  • Aprendre a escoltar activament, evitar els judicis i les interpretacions, mantenir l’atenció en el que és obvi i fenomenològic.
  • El grup representa un laboratori experimental per accionar la nova versió de tu.
  • Es genera confiança. Compartiràs amb persones que com tu volen ser enteses i confrontades des de la transparència i la veracitat. El sentiment de pertinença i d’intimitat només es dona quan som capaços de compartir-nos sincerament, amb les nostres fortaleses i vulnerabilitats.
teràpia familiar castellar

COM HO FEM?

En les sessions acompanyem el que emergeix de cada participant i del grup, facilitem el diàleg, proposem experiències, dinàmiques i exercicis.

Algunes sessions poden ser més teòriques i constitueixen un marc per a treballar després aspectes d’interès grupal.

FORMAT

Grup TARDA | Dimarts de 19.30 a 22h | quinzenal
Grup MATÍ | Dimecres de 9.30 a 12h | quinzenal

CONDICIONS

Cal fer una entrevista prèvia.
El compromís d’assistència i de pagament és trimestral. El grup està limitat a 10 persones.
El preu per sessió és de 35€

Laura Varela Pelegrí

Acompanyo processos vitals d’adults, parelles, famílies i grups. Aquestes són les principals formacions que he realitzat i que expliquen qui soc i la meva manera de treballar:

Teràpia Gestalt, membre 0775 de l’AETG. Constel·lacions Familiars, especialitzada en Sistèmica i Salut i Constel·lacions assistides amb Cavalls. Psicologia Integrativa i Eneagrama, SAT amb Claudio Naranjo. Màster en PNL. Diversos postgraus de treball Corporal, Expressió i Creativitat: "Cuerpo y Arte amb Andres Waksman” , “Abordatges Corporals i Bioenergètica amb Francis Elizalde” i  “Joc Corporal Expressiu pel Sistema LudoCorporal d'Enrique Aguilar”. Formada en Sexualitat Integrativa per l'Espai TCI. Abordatge del trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Prevenció i maneig del Suïcidi. EFT Tapping. Detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d'Aprenentatge. Treballo amb Flors de Bach i formo terapeutes florals, acreditada com a terapeuta floral professional per SEDIBAC núm. 517.  Formada en  Teràpia basada en el Desenvolupament i centrada en les Relacions amb el Dr. Richard G.Erskine.

Marta Lledós

Treballo com a psicòloga clínica en l'àmbit d'adults i infantojuvenil. Soc membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs i estic reconeguda com a Psicòloga General Sanitària per la Generalitat de Catalunya. He realitzat el Màster de pràctica clínica i el Màster de clínica infantojuvenil.

He combinat la meva trajectòria professional amb la formació pel meu propi creixement personal. Durant la meva formació professional, he crescut amb diferents teories psicològiques que m'han dotat d'una gran diversitat de recursos, a més, d'una mirada global i única de cada persona, les seves necessitats i les estratègies més adequades a aplicar. Algunes d'aquestes formacions que he incorporat a la meva pràctica professional són la Formació en la mort - Hipnosis, meditació i tècniques de relaxació - Acompanyament respectuós - El joc com a eina terapèutica i  Reeducacions psicopedagògiques.

Xavier Picó Moreno

Terapeuta Gestalt format a l’Institut Gestalt de Barcelona. Format en Psicologia Integrativa i Eneagrama del Programa SAT de Claudio Naranjo. Terapeuta Corporal Expressiu del Sistema Ludocorporal a la Escuela d'Enrique Aguilar. Format en Teràpia basada en el Desenvolupament i centrada en les Relacions amb el Dr. Richard G.Erskine. Terapeuta EFT-TAPPING. Formació Suïcidi: Detecció, prevenció i maneig amb Nerea Jáuregi. Genealogista i membre de la Societat Catalana de Genealogia Heràldica Sigil·lografia Vexil·lologia i Nobiliària. Investigador familiar. Membre de l’AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt).