Dia: 03/12/2022
Hora: 16:00 - 20:30

Localització:
LaSaladeSer

El treball amb constel·lacions familiars, permet veure amb claredat i senzillesa, quin és el proper pas a fer quan estem confosos i enredats. Constitueix una mirada i una comprensió profunda de les adversitats, conflictes intrapersonals i també de les relacions amb altres persones.

En els treballs que es proposaran, veurem com l’ordre en les relacions i aconseguir abraçar el que és difícil, constitueix el camí  per a una vida més amable i per a que les nostres relacions actuals (humanes, materials o salut)  funcionin.

Observarem també com moltes situacions, com ara la relació amb els diners, el que considerem injust i ens enfada, els hàbits no saludables i les noves relacions que intentem construir, per anomenar només alguns exemples, tenen a veure amb la posició apresa dins la nostra família d’origen.

És un treball que transforma, no només a les persones que sol·liciten fer una constel·lació, sinó també als que vingueu com a assistents, ja que els assumptes humans generen ressonàncies en tots nosaltres i ens impulsen a revisar i accionar.

Modalitat d’assistència:
* Constel·lació: 70€. (Fes aquí una reserva de 10€ i la resta el dia del taller) 
* Venir com a assistent: 10€

Horari
Dissabte 3|desembre de 16 a 20.30h

Facilita
Laura Varela Pelegrí. Terapeuta Gestalt. Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama. Màster en PNL. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica. Postgrau en Cuerpo y Arte. Terapeuta Floral Professional i Formadora de Terapeutes Florals. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge. Formada en trauma i en Detecció, prevenció i maneig del Suïcidi. Postgrau en Sexualitat Integrativa. Certificada com a facilitadora en Constel·lacions Sistèmiques assistides amb Cavalls.

Vull saber +


Inscripció

Les inscripcions estan tancades per aquest curs.

Loading Map....