Quina és la relació que tens amb el teu cos?

Et sents còmode, integrada, viva, saludable, alegre?

El cos és l’eina de comunicació per excel·lència. Qualsevol estat psico-físic-emocional-espiritual que sentim, repercuteix en ell manifestant-se d’una forma o altra.  Sovint aquestes manifestacions ens provoquen rigideses, tensions i dissociacions que afecten la nostra expressió de la identitat.

BIODANSA actua a nivell biològic proporcionant estímuls positius que generen un estat progressiu de benestar, salut i confiança.

La pràctica regulada de Biodansa afavoreix la renovació cel·lular, l’augment de l’energia vital, estimula el sistema immunològic i desperta una profunda sensació de connexió amb la vida.

QUINES EINES UTILITZEM?

La Biodansa utilitza la música, el cant, el grup i rituals de vinculació.

La diferència fonamental entre altres abordatges tradicionals i la Biodansa és que les propostes de Biodansa estan dissenyades amb fonaments biològics, psicològics i transcendents que acompanyen progressivament al/la participant a expressar-se amb una identitat integrada i connectada amb el plaer de viure.

La vida és moviment. Biodansa és la dansa del moviment ple de sentit.

A QUI VA DIRIGIT?

Biodansa respecta els ritmes vitals de les diferents etapes de la vida, per això, en aquest cas, les sessions van dirigides a persones adultes amb desig de tenir una relació saludable amb si mateix/a, amb l’altre i amb l’entorn.

Horaris i Preus:

Quota mensual:  26€

Divendres cada quinze dies. Horari: de 18 a 20h.

Veure més horaris, preus i promocions a http://lasaladeser.com/classes-setmanals/

Facilita:

Teresa Tendero
Escriptora, contacontes i comunicadora. Facilitadora de Biodansa Sistema Rolando Toro, per la International Biocentric Foundation (IBF), núm. de col•legiada: BAR0823. Màster en Neurociència aplicada a la Biodansa per la IBF a Milà, Itàlia. Especialitzada en Biodansa Social i Biodansa Aquàtica. Mestra d'Educació Biocèntrica per la Universidade Biocêntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil. Traductora del portuguès al castellà del llibre: "Educación Biocéntrica: Ciencia, Arte, Mística, Amor y Transformación" de Ruth Cavalcante, Cezar Wagner (creadors de l’Educació Biocèntrica).
Comparteix: