Activar i estimular l’energia

L’acupuntura  recondueix el flux energètic mitjançant una lleugera punció superficial en diferents punts del cos per on es canalitza l’energia.

És una teràpia no agressiva i sense contraindicacions, compatible amb qualsevol altre tipus de medicina.

El tractament es fa amb agulles molt fines d’un sol ús, que actuen com si fossin claus per restablir, desbloquejar, activar, dispersar o estimular la circulació energètica normal, segons quina sigui la necessitat del pacient.

No s’injecta cap tipus de substància, ni es punxen estructures fisiològiques donat que els meridians en els quals s’actua són canals energètics.

Al nostre centre de Castellar de Vallès,  treballem també amb moxa que combina escalfor amb les propietats de la planta Artemisa.

AURICULOTERÀPIA

L’auriculoteràpia constitueix una tècnica de tractament basada en l’estimulació dels punts reflexes del cos situats al pavelló de l’orella o aurícula.
És part integrant de l’acupuntura i s’utilitza  bàsicament per dietes d’aprimament, ansietat, addiccions, etc,

Per a què va bé

Tracta els mals de cap, mals d’esquena, retenció de líquids, obesitat, trastorns digestius, restrenyiment, diarrea, acidesa, afeccions respiratòries, problemes endocrins, insomni, agitació mental, dispersió, ansietat, hipertensió, patologies articulars, reuma, fibromiàlgia, tendinitis, deixar de fumar o d’altres addiccions, etc.

Diagnòstic a través del pols

El pols mesura la velocitat del ritme cardíac (lentitud o bradicàrdia i acceleració o taquicàrdia) i també, amb la pràctica d’aquesta tècnica oriental, es poden obtenir dades sobre el funcionament dels principals òrgans, i fins i tot es poden detectar malalties abans que es manifestin físicament o en les anàlisis clíniques.

Preus i altres informacions:

El preu de la sessió d’acupuntura és de 40€. Sessió d’auriculoteràpia 20€