EFT – Tapping (Tècniques d’Alliberament Emocional) és una modalitat de psicologia energètica, que combina els principis de l’acupuntura (sense agulles) amb un element psicològic. Per les seves caracteristiques ens permet tractar la majoria dels nostres conflictes i símptomes minimitzant d’aquesta manera el sofriment emocional.

És una tècnica molt senzilla, suau, no invasiva que consisteix a copejar amb la punta dels dits, uns punts concrets del cos mentre es repeteixen frases especialment dissenyades per al problema que estàs tractant.

El cervell posseeix un sistema d’autoregulació (capacitat de processar i integrar les experiències vitals convertint-les en aprenentatge) que funciona les 24 hores del dia. Davant situacions especialment amenaçadores i per diversos motius el cervell no pot “digerir” aquestes experiències, generant tota mena de símptomes. Amb les tècniques de processament cerebral ajudem al cervell a recuperar la seva capacitat sanadora i continuar amb el treball que al seu moment no va poder realitzar.

MÈTODE

La majoria dels conflictes psicològics i emocionals tenen el seu origen en situacions no resoltes i en un processament de la informació deficitari. No hi ha hagut congruència entre el que pensem, sentim i actuem. EFT  permet reequilibrar el sistema energètic, restaurant alhora el sistema emocional, psicològic i energètic  del cos.

Quan rebem un impacte emocional o tenim pensaments de dubtosa qualitat, el nostre cos energètic es bloqueja, el flux energètic queda interromput i aquests bloqueigs són la causa de moltes molèsties, emocions disfuncionals, creences psicològiques limitadores i malalties físiques.

Què pots resoldre amb EFT

 • Pors, fòbies, inseguretat, ansietat, insomni, traumes.
 • Dolor emocional per pèrdues o separacions: Pena,  ira, ràbia, frustració, culpa, impulsivitat, ràbia, gelosia…
 • Sentiments de soledat, apatia, depressió.
 • Obsessions, compulsions, addiccions, estrès posttraumàtic.
 • Mal de cap, migranyes, mareigs, contractures, dolor físic en general.
 • Millora la capacitat d’aprenentatge, rendiment professional, rendiment esportiu.
 • Permet potenciar el benestar vital general i la sensació de control de la nostra vida.
 • Pot utilitzar-se també com a eina d’eliminació de creences limitadores.
 • Tractament del component psicosomàtic de certes malalties.

Módul I – EFT

Formació on es garanteix l’aprenentatge de l’eina per a treballar tot tipus de conflicte.

Continguts:

 • Coneixeràs les bases i la història de l’EFT i perquè funciona.
 • Què és un desequilibri energètic i les conseqüències que se’n deriven.
 • Interacció Ment-Emoció-Cos
 • Autoboicot.
 • Aplicació pràctica de la PNL (Programació Neuro-Lingüística)
 • Com el llenguatge i el registre emocional afecten el camp energètic i com desfer entrebancs.
 • Pràctiques supervisades.

Estructura de la formació

Didàctic-vivencial.  L’objectiu és que aquest curs sigui el més útil i pràctic possible. Per això, totes les exposicions teòriques seran concises donant així prioritat a l’experimentació.

Es realitzaran pràctiques entre els participants per integrar el que es va aprenent.

DATES I PREU

Propera edició: 10 de juny + 8 de juliol.
2 sessions de 2’5h en divendres de 11 a 13.30h
Preu: 180 € els dos mòduls.
S’entrega material del curs i certificat.

Facilita:

Laura Varela Pelegrí

Acompanyo processos vitals d’adults, parelles, famílies i grups. Aquestes són les principals formacions que he realitzat i que conformen la meva manera de treballar amb persones:

Teràpia Gestalt, membre 0775 de l’AETG - Constel·lacions Familiars, especialitzada en Sistèmica i Salut i Constel·lacions assistides amb Cavalls – Psicologia Integrativa i Eneagrama, SAT – Programació Neuro Lingüística- Diversos postgraus de treball Corporal, Expressió i Creativitat: "Cuerpo y Arte amb Andres Waksman” – “Abordatges Corporals i Bioenergetica amb Francis Elizalde” – “Joc Corporal Expressiu pel Sistema LudoCorporal d'Enrique Aguilar” - Formada en Sexualitat Integrativa - Abordatge del trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk - Prevenció i maneig del Suïcidi – EFT Tapping -  Detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d'Aprenentatge - Treballo amb Flors de Bach i formo terapeutes florals, acreditada com a terapeuta floral professional per SEDIBAC núm. 517   

Comparteix: