EFT – Tapping (Tècniques d’Alliberament Emocional) és una modalitat de psicologia energètica, que combina els principis de l’acupuntura (sense agulles) amb un element psicològic. Per les seves caracteristiques ens permet tractar la majoria dels nostres conflictes i símptomes minimitzant d’aquesta manera el sofriment emocional.

És una tècnica molt senzilla, suau, no invasiva que consisteix a copejar amb la punta dels dits, uns punts concrets del cos mentre es repeteixen frases especialment dissenyades per al problema que estàs tractant.

El cervell posseeix un sistema d’autoregulació (capacitat de processar i integrar les experiències vitals convertint-les en aprenentatge) que funciona les 24 hores del dia. Davant situacions especialment amenaçadores i per diversos motius el cervell no pot “digerir” aquestes experiències, generant tota mena de símptomes. Amb les tècniques de processament cerebral ajudem al cervell a recuperar la seva capacitat sanadora i continuar amb el treball que al seu moment no va poder realitzar.

MÈTODE

La majoria dels conflictes psicològics i emocionals tenen el seu origen en situacions no resoltes i en un processament de la informació deficitari. No hi ha hagut congruència entre el que pensem, sentim i actuem. EFT  permet reequilibrar el sistema energètic, restaurant alhora el sistema emocional, psicològic i energètic  del cos.

Quan rebem un impacte emocional o tenim pensaments de dubtosa qualitat, el nostre cos energètic es bloqueja, el flux energètic queda interromput i aquests bloqueigs són la causa de moltes molèsties, emocions disfuncionals, creences psicològiques limitadores i malalties físiques.

Què pots resoldre amb EFT

 • Pors, fòbies, inseguretat, ansietat, insomni, traumes.
 • Dolor emocional per pèrdues o separacions: Pena,  ira, ràbia, frustració, culpa, impulsivitat, ràbia, gelosia…
 • Sentiments de soledat, apatia, depressió.
 • Obsessions, compulsions, addiccions, estrès posttraumàtic.
 • Mal de cap, migranyes, mareigs, contractures, dolor físic en general.
 • Millora la capacitat d’aprenentatge, rendiment professional, rendiment esportiu.
 • Permet potenciar el benestar vital general i la sensació de control de la nostra vida.
 • Pot utilitzar-se també com a eina d’eliminació de creences limitadores.
 • Tractament del component psicosomàtic de certes malalties.

Módul I – EFT

Formació on es garanteix l’aprenentatge de l’eina per a treballar tot tipus de conflicte.

Continguts:

 • Coneixeràs les bases i la història de l’EFT i perquè funciona.
 • Què és un desequilibri energètic i les conseqüències que se’n deriven.
 • Interacció Ment-Emoció-Cos
 • Autoboicot.
 • Aplicació pràctica de la PNL (Programació Neuro-Lingüística)
 • Com el llenguatge i el registre emocional afecten el camp energètic i com desfer entrebancs.
 • Pràctiques supervisades.

Estructura de la formació

Didàctic-vivencial.  L’objectiu és que aquest curs sigui el més útil i pràctic possible. Per això, totes les exposicions teòriques seran concises donant així prioritat a l’experimentació.

Es realitzaran pràctiques entre els participants per integrar el que es va aprenent.

DATES I PREU

Propera edició: 10 de juny + 8 de juliol.
2 sessions de 2’5h en divendres de 11 a 13.30h
Preu: 180 € els dos mòduls.
S’entrega material del curs i certificat.

Facilita:

Laura Varela Pelegrí

Terapeuta Gestalt per l'Institut Gestalt de Barcelona. Membre de l'AETG.  Assessora Familiar Sistèmica i facilitadora de Constel·lacions Familiars formada amb Joan Garriga i en Salut Sistèmica formada amb Stephan Hausner. Certificada com a facilitadora en Constel·lacions Sistèmiques assistides amb Cavalls. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Postgrau en "Cuerpo y Arte" a ALAS BCN amb Andrés Waksman, Bettina Waissman i Susana Estela. Màster en Abordatges Corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta Floral de Bach Professional formada amb el Dr. Ricardo Orozo i acreditada per SEDIBAC. Postgrau Flors de Bach formada amb Jordi Cañellas. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenentatge a ACD. Formació en trauma amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Formació en detecció, prevenció i maneig del Suïcidi, amb Nerea Jáuregi. Postgrau en Sexualitat Integrativa a Espai TCI de Barcelona. 

Comparteix: