La majoria dels conflictes psicològics i emocionals tenen el seu origen en situacions traumàtiques no resoltes i en creences limitadores que es manifesten en símptomes com: baixa autoestima, ansietat, depressió, fòbies, desconnexió, aïllament, atacs de pànic, desorientació i desemparament davant canvis vitals, dificultats en les relacions personals, per anomenar alguns exemples.

EFT (Emotion Freedom Technique) o “tapping” és un senzill mètode de digitopuntura que permet reequilibrar el sistema energètic del cos sense necessitat d’agulles.  Quan rebem un impacte emocional o tenim pensaments de dubtosa qualitat, el nostre cos energètic es bloqueja, el flux energètic queda interromput i aquests bloqueigs són la causa de moltes molèsties, emocions disfuncionals, creences psicològiques limitadores i malalties físiques.

Què pots resoldre amb EFT

  • Pors, fòbies, inseguretat, ansietat, insomni.
  • Dolor emocional per pèrdues o separacions: Pena,  ira, ràbia, frustració, culpa, impulsivitat, ràbia, gelosia…
  • Sentiments de soledat, apatia, depressió.
  • Obsessions, compulsions, addiccions, estrès posttraumàtic.
  • Mal de cap, migranyes, mareigs, dolor físic en general.
  • Millora la capacitat d’aprenentatge, rendiment professional, rendiment esportiu.
  • Permet potenciar el benestar vital general i la sensació de control de la nostra vida.
  • Pot utilitzar-se també com a eina d’eliminació de creences limitadores.
  • Tractament del component psicosomàtic de certes malalties.

MÈTODE

EFT – Tapping (Tècniques d’Alliberament Emocional) és una modalitat de psicologia energètica, que combina els principis de l’acupuntura (sense agulles) amb un element psicològic. És una tècnica molt senzilla que consisteix a copejar amb la punta dels dits, uns punts concrets del cos mentre es repeteixen frases especialment dissenyades per al problema que estàs tractant.

El cervell posseeix un sistema d’autorregulació (capacitat de processar i integrar les experiències vitals convertint-les en aprenentatge) que funciona les 24 hores del dia. Davant situacions especialment amenaçadores i per diversos motius el cervell no pot “digerir” aquestes experiències, generant tot tipus de símptomes. Amb les Tècniques de processament cerebral, que reprodueixen el funcionament del cervell, ajudem a aquest a recuperar la seva capacitat sanadora i continuar amb el treball que al seu moment no va poder realitzar.

Módul I – Autotractament

Módul de 6 hores (en 1 o 2 sessions) eminentment pràctic on es garanteix l’aprenentatge de l’eina per a ús propi.

Coneixeràs les bases i la història de l’EFT i perquè funciona.

En la formació entendrem què és un desequilibri energètic i les conseqüències que se’n deriven.

Dirigit a totes aquelles persones que desitgin prendre responsabilitat sobre el seu estat de malestar, ja sigui per problemes emocionals, físics, econòmics…  És en el treball individual posterior al taller on s’assoleix una integració total d’aquesta eina.

El preu és de 60€.

Sessions de pràctiques supervisades

Es tracta d’una sessió de 2 hores habitualment un dissabte de 16 a 18h per resoldre dubtes i refrescar la tècnica.

Mòdul II – Realitzar teràpia a altres persones

Un cop la persona ha integrat l’eina i ha fet un procés personal alliberant-se de bloquejos o desequilibris energètics, estarà capacitada per a acompanyar altres persones. En aquest taller treballarem les diferents formes d’utilitzar la tècnica, però sobretot com ajudar a focalitzar el problema del client i com desengranar-lo per a què es generi l’alliberació natural amb EFT.

Dirigit a professionals de diferents àmbits que prestin servei a altres persones en el seu desenvolupament i evolució. Per a realitzar aquest mòdul és imprescindible tenir el domini de la tècnica.

Aprendràs amb profunditat a acompanyar la persona que sol·licita ajuda, orientar bé el treball, detectar el autoboicot  i treballar  tot tipus de conflicte.

Módul de 6 hores lectives (en 1 o 2 sessions).  Preu: 120€.

Facilita:

Laura Pedró i Xaus
Terapeuta EFT acreditada per la Dra Teresa Forcades. Terapeuta floral de Bach, formada pel Dr. Ricardo Orozco. Acreditada com a Terapeuta Professional per Sedibac amb núm. 259. Formada amb Carmen Hdez. Rosety en eines de Psicoteràpia i Constel·lacions familiars per facilitar el procés terapèutic, a l’Institut Anthemon. Terapeuta Reiki.
Laura Varela Pelegrí
Terapeuta Gestalt formada a l’Institut Gestalt de Barcelona. Membre de la AETG. Post Grau en "Cuerpo y Arte" a ALAS BCN amb Andrés Waksman, Bettina Waissman i Susana Estela. de Constel·lacions Familiars i Organitzacionals, model Bert Hellinger, formada amb Joan Garriga. Assessora Familiar Sistèmica. Formada en Psicologia Integrativa i Eneagrama, programa SAT de Claudio Naranjo. Màster en PNL -Programació Neuro-Lingüística- per l’Institut Gestalt de Barcelona. Màster en abordatges corporals i Bioenergètica, formada amb Francis Elizalde. Terapeuta de Flors de Bach formada amb el Dr. Ricardo Orozco i post grau amb Jordi Cañellas. Membre de SEDIBAC. Terapeuta EFT. Formada en coneixement i detecció de la Dislèxia i altres Dificultats Específiques d’Aprenantatge a ACD. Formació "El Cuerpo lleva la cuenta" sobre trauma psicològic en el cervell, la ment i el cos amb el Dr.Bessel Van der Kolk. Va estudiar psicologia a la UNED.
Comparteix: