GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DE PERSONES

Parlar d’Alt Rendiment és parlar d’entregar el nostre màxim talent actual (gestió) i alhora treballar per augmentar-lo al seu màxim potencial (desenvolupament).
Aquest curs aporta una mirada d’autoconeixement i desenvolupament, començant primer per tu mateix i després, com a líder o responsable d’equip(s), aplicar aquest treball a les persones que tens a càrrec teu.
El coratge de fer-se conscient, significa descobrir plenament el talent i aprendre a aprofitar-lo, identificar el camí, saber cap a on volem anar i traçar de quina manera el volem recórrer. La responsabilitat és comprometre’ns a caminar-lo i només així podrem guiar la descoberta i el camí dels altres.
És molt important per aconseguir productivitat i rendiment, treballar amb vincles personals de qualitat, des de l’apreciació de l’altre, l’escolta i la comunicació assertiva i humanitzada. Entendrem com la comunicació, és la principal eina per aconseguir els nostres objectius individuals i col·lectius: claredat, exigència, respecte, feedback…
Un equip de treball d’alt rendiment, està format per persones que es reconeixen mútuament les fortaleses i els punts de millora, i treballa conjuntament per arribar a l’excel·lència personal i professional.
Xavi Garcia

CONTINGUTS

 

 • Concepte de lideratge personal: Liderar-se un mateix per poder liderar els altres.
 • Autoconeixement i acceptació. Autenticitat.
 • Polaritats i espais de desenvolupament (No-Lideratge).
 • Actitud proactiva i creativa (Focus en la solució). Cercle d’influència.
 • Obertura d’espais segurs i valents per generar vincles de qualitat.
 • Intel·ligència Emocional, Social i Relacional.
 • Habilitats i competències en comunicació, diàleg i escolta.
 • Eines sistèmiques per resoldre conflictes i inquietuds, així com gestionar i optimitzar els rols segons el talent i la motivació de cadascú.
 • Gestió de les emocions pròpies i de l’equip.
 • Definició dels objectius propis i de l’equip. Cocreació.
 • Organització, rols i responsabilitats.
 • Teoria del Canvi. Assumpció de compromisos.
 • Concreció, claredat. Intenció-Comportament-Acció.
 • Elaboració de plans específics de desenvolupament. Orientats cap al canvi individual i col·lectiu.

METODOLOGIA

Aprendre Fent: Dinàmica totalment participativa i generativa.
Treballem amb l’emergent: Aprofitem el que va passant per construir aprenentatge.
Influència principal: Coaching de Sistemes, Equips i Relacions (ORSC, de Center for Right Relationships – ICF Certificat), Coaching Co-Actiu (ICF Certificat)  i Postgrau “Cuerpo y Arte” (Alas Barcelona).

FORMAT DEL CURS

24 hores lectives en dos possibles formats:
Modalitat setmanal:  Dilluns 8-15-22 de març i 12-19 i 26 d’abril.
De 17 a 21h |  6 sessions. Presencial i Online.
Modalitat cap de setmana:  20/21 i 27/28 de març.
Dss 21 de 10 a 20h  i Dge de 10 a 14h  | 2 caps de setmana.
Preu: 490€.  S’entrega certificat d’assistència.
Les places estan limitades a 10 participants.

Xavi Garcia Pujadas
Entrenador Professional Bàsquet, dotze anys a l'elit del bàsquet espanyol. ACB, LEB's, EBA, Selección Española U16. Campionats de Catalunya i d'Espanya amb Bàsquet Manresa. Lliga, Copa i ascens LEB amb CB Vic. Formador en Direcció d'Equips per l'Escola Catalana de l'Esport i FCBQ. Emprenedor- Cocreador de molts projectes, en diversos àmbits. TransFormación Deportiva (2010), Escola de Lideratge Social de Catalunya (2012), Campus de Bàsquet Frontera Experience (2013), etc. MBP School of Coaches. Acadèmia Internacional per Entrenadors de Futbol. Responsable de la part de Lideratge i Direcció d'Equips al Màster Alt Rendiment. Participació en diversos projectes de formació per a entrenadors de futbol de tot el món. Co-Active Coach (CTI- Certificat ICF). Formació en Coaching individual, acompanyant des de 2009, centenars de processos amb persones de tota mena i especialment líders d'equips, esportistes i adolescents en diferents entorns. O.R.S.C. Coach (CRR- Homologat ICF). Coach especialitzat en equips, sistemes i relacions. Format en Teràpia Gestalt. Postgrau "Cuerpo y Arte" (Alas).
Comparteix: