Marta Lledós

Veure l'equip

Marta Lledós

“Alliberar-se del patiment per obtenir la felicitat a través de l’autoconeixement”

Treballo com a psicòloga clínica en l’àmbit d’adults i infantojuvenil. Soc membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs i estic reconeguda com a Psicòloga General Sanitària per la Generalitat de Catalunya. He realitzat el Màster de pràctica clínica i el Màster de clínica infantojuvenil.

He combinat la meva trajectòria professional amb la formació pel meu propi creixement personal. Durant la meva formació professional, he crescut amb diferents teories psicològiques que m’han dotat d’una gran diversitat de recursos, a més, d’una mirada global i única de cada persona, les seves necessitats i les estratègies més adequades a aplicar. Algunes d’aquestes formacions que he incorporat a la meva pràctica professional són la Formació en la mort – Hipnosis, meditació i tècniques de relaxació – Acompanyament respectuós – El joc com a eina terapèutica i Reeducacions psicopedagògiques.
Xavi Garcia Pujadas

Entrenador Professional Bàsquet, dotze anys a l’elit del bàsquet espanyol. ACB, LEB’s, EBA, Selección Española U16. Campionats de Catalunya i d’Espanya amb Bàsquet Manresa. Lliga, Copa i ascens LEB amb CB Vic. Formador en Direcció d’Equips per l’Escola Catalana de l’Esport i FCBQ. Emprenedor- Cocreador de molts projectes, en diversos àmbits. TransFormación Deportiva (2010), Escola de Lideratge Social de Catalunya (2012), Campus de Bàsquet Frontera Experience (2013), etc. MBP School of Coaches. Acadèmia Internacional per Entrenadors de Futbol. Responsable de la part de Lideratge i Direcció d’Equips al Màster Alt Rendiment. Participació en diversos projectes de formació per a entrenadors de futbol de tot el món. Co-Active Coach (CTI- Certificat ICF). Formació en Coaching individual, acompanyant des de 2009, centenars de processos amb persones de tota mena i especialment líders d’equips, esportistes i adolescents en diferents entorns. O.R.S.C. Coach (CRR- Homologat ICF). Coach especialitzat en equips, sistemes i relacions. Format en Teràpia Gestalt. Postgrau “Cuerpo y Arte” (Alas).